Ahoj potřeboval bych poradit už si nevím rady. Mám sluchátka s mikrofonem a včera během dne normálně fungovaly. Večer jsem chtěl hrát a po zapnutí obou konektorů do předního panelu na pc mi přišlo divné ze po zapojení mikrofonu slyším šumění a mikrofon už nefunguje jen samotná sluchátka. Když zkusím ve windows záznam zvuku slyším jen šumění pokud zapnu písničku nebo nějaký zvuk a zapnu ve win záznam zvuku tak se to nahraje a nechápu jak je to mozny když to hraje ve sluchatkach. Na notebooku to funguje normálně i mikrofon. Zkoušel jsem přeinstalování ovladačů ale pořád to stejne už nevím co bych kde nastaví. Jiný mikrofon nemám tak nemůžu teď vyzkoušet.
Nemáš nastavenou moc hlasitost záznamu - boost režim nebo podobně?
marabu*
hlasitosti vse jsem zkousel štelovat ale nepomáhá to mohl by být třeba ten jack na mikrofon nějaký špatný něco se tam povolit nebo něco? ale nechápu proč to nahrává když pustím pisníčku a zapu to nahrávání ve win. po zapnutí toho mikrofono prostě jen šumění a trošku zrnění vytahnu ho a je ticho. Zkoušel jsem ho zapojovat i ze zadu do bedny a taky nereaguje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.