Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, Chtěl bych sledovat televizi v počítači. Co vše musím pro to udělat? Děkuji.
Já jsem to jeden čas taky řešil, koupil jsem si integrovanou TV kartu, dokonce i satelitní kaertu s dekodérem, ale výsledky nic moc. Téměř vždy to skoro nic nenašlo. Švagrová chtěla tv do notebooku, tak jsem ji koupil čimčurádu podobnou té, kterou tu propaguje radil přede mnou, ale to nenašlo lautr nic. Ono asi taky bude záležet, v jaké jste oblasti. Pokud Praha, větší města, třeba to něco chytne, ale pokud jste z nějaké díry, tak na to zapomeňte.
Pinacle interní kartu ve stolním PC mám snad 10 let, už tehdy tam byl vedle analogového tuneru i tuner DVB-T a rádio. K noťasu jsem si koupil asi před 6 lety USB klíčenku AVER media-pouze s tunerem DVB-T. Obojí funguje špičkově dodnes, záznam, přehrávání, časový záznam, posun v čase, samozřejmě na anténní rozvod z venkovní anteny. Na antenu z příslušenství chytím leda tak prd - a to mám bydlení se super příjmem a ze střechy přímou viditelnost na vysílač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.