Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize do počitače

Od: karel78 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, Chtěl bych sledovat televizi v počítači. Co vše musím pro to udělat? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nějakou dobu jsem používal Pinnacle tv. DVB tuner. Stálo to asi 12 stovek. Umí to spoustu věcí jako záznam pořadu, pauzu v právě sledovaném vysílání (tedy začne nahrávat do pc a pak přehrává se zpožděním) atd atd. Prostě skoro všechno, co dnešní dobrá televize.

Televize do počitače

hodnocení

0x

Já jsem to jeden čas taky řešil, koupil jsem si integrovanou TV kartu, dokonce i satelitní kaertu s dekodérem, ale výsledky nic moc. Téměř vždy to skoro nic nenašlo. Švagrová chtěla tv do notebooku, tak jsem ji koupil čimčurádu podobnou té, kterou tu propaguje radil přede mnou, ale to nenašlo lautr nic. Ono asi taky bude záležet, v jaké jste oblasti. Pokud Praha, větší města, třeba to něco chytne, ale pokud jste z nějaké díry, tak na to zapomeňte.

Zbytečně strašíš. Karta bude chytat stejný signál, jako tv či stb. Tzn na většině území naprosto bez problémů. Jen doporučuji lepší anténu, než ten pididrát přiložený ke kartě. Mě se osvědčila obyčejná anténa ze staré přenosné tv - takové ty dvě teleskopické tykadla. Pokud je tedy dvbt dostupný, je vysoká pravděpodobnost úspěchu. Před koupí tv karty stačí ověřit třeba na settopboxu.
edit: nedíval jsem se na parametry karet, ale chce to kartu se vstupem na klasickou antínu...

A to je právě ono. Ten pididrát je tam na dvě věci, pokud se dodá silná anténa, tak samozřejmě se možnost úspěchu zvyšuje.

osel59
hodnocení

0x

Pinacle interní kartu ve stolním PC mám snad 10 let, už tehdy tam byl vedle analogového tuneru i tuner DVB-T a rádio. K noťasu jsem si koupil asi před 6 lety USB klíčenku AVER media-pouze s tunerem DVB-T. Obojí funguje špičkově dodnes, záznam, přehrávání, časový záznam, posun v čase, samozřejmě na anténní rozvod z venkovní anteny. Na antenu z příslušenství chytím leda tak prd - a to mám bydlení se super příjmem a ze střechy přímou viditelnost na vysílač.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]