Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování filmů a K Lite Mega Codec Pack

Od: jsfvsk2* odpovědí: 4 změna:

Mám jeden velký problém. Po stažení filmu z Uložto jsem jej přehrával přes LG mediální stanici. Zvuk nebylo možné zesílit, na ovladači TV nestačila ani max. hlasitost. Nesouvisí to se starou verzí KLMP 11.4.0? Nepodařilo se mi přejít na instalaci Update 11.8. Nevím, jak postupovat v upgradu, abych získal tu nejnovější verzi. Vydavatel KLMP je neznámý. Je to bezpečné z toho programu vycházet?
Prosím o vysvětlení případné souvislosti a jak dál postupovat. Děkuji jsfvsk

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

scv®
hodnocení

0x

A co kvalita zvuku u samotného filmu? Když ho pustíte v PC, je zvuk dobrý i bez zesilování? Co se týče instalace, tak bude asi problém v návaznosti verzí.. instalace 11.8 je určena pro verzi 11.7.5 a novější, takže na 11.4 ji zřejmě nainstalovat nejde. Podívejte se po starších verzích zde. Možná bude potřeba nainstalovat postupně všechny verze za sebou.

pepicek

Zdravím a děkuji za odpověď Je to pro mne dost náročné, protože se jedná o složitější operaci. Přesto jsem něco udělal. Z ovládacích panelů-programy mám nainstalováno Mega Codec Pack 11.8.2. Po rychlé instalaci jsem však nenašel zástupce na ploše, takže nevím, jak se dostat na základní stránku aplikace. Předpokládám, že Codec vstoupí do procesu stahování filmů automaticky a není jej nutné předem otevírat. Po prezentaci filmu přes LG mediální stanici je slyšitelnost jakž tak na její hranici, i když je TV ovladač na maximu. Je zajímavé, že předtím se starou verzí Codec byl poslech u některých filmů perfektní, jindy téměř neslyšitelný. Dá se ještě přejít na KLCP Update? A co ten chybějící zástupce?

Moc se omlouvám za to, že Vám to dost komplikuji. Ale mějte se mnou strpení a pomozte mi to dořešit. Dík jsfvsk.

pepicek
hodnocení

0x

Zdravím a děkuji za odpověď Je to pro mne dost náročné, protože se jedná o složitější operaci. Přesto jsem něco udělal. Z ovládacích panelů-programy mám nainstalováno Mega Codec Pack 11.8.2. Po rychlé instalaci jsem však nenašel zástupce na ploše, takže nevím, jak se dostat na základní stránku aplikace. Předpokládám, že Codec vstoupí do procesu stahování filmů automaticky a není jej nutné předem otevírat. Po prezentaci filmu přes LG mediální stanici je slyšitelnost jakž tak na její hranici, i když je TV ovladač na maximu. Je zajímavé, že předtím se starou verzí Codec byl poslech u některých filmů perfektní, jindy téměř neslyšitelný. Dá se ještě přejít na KLCP Update? A co ten chybějící zástupce?

Moc se omlouvám za to, že Vám to dost komplikuji. Ale mějte se mnou strpení a pomozte mi to dořešit. Dík jsfvsk.

tomas11*
hodnocení

0x

Zkusil bych to přehrát ve VLCplayer , ke stažení třeba na slunečnici.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]