Nejste přihlášen/a.
Mám windows 8, jednu pěknou fotku, ale neumím upravit červené oči, prosím o radu, díky.
Stačí pravým myšítkem klepnout a vybrat otevřít v Microsoft Oficce Picture Manager -upravit obrázek - odstranit červené oči.(za předpokladu že máte Office)
pokud to nemáte otevřené vpravo tak -na horní liště - obrázek rozvinout menu a vybrat tz oči.
možností je víc - nebo rozbalit -zobrazit-a zaškrtnout podokno úloh , a pak to budete mít vpravo., celé úpravy včetně č. očí.
hlavně- otevřít v Microsoft Oficce Picture Manager
Dobrý den připojím se také z dotazem nebo kde je problém.Mám Microsoft Oficce Picture Manager Ale odstranit červ.oči mi nejdou.Otevřu fotografii--upravit obrázky--odstranit červené oči--kurorzem označím červené oči.Pak je tam výzva k odstranění červených očí klepněte na "OK".To udělám a červené oči má fotografie stále...
Nevíte co mohu dělat špatně v Microsoft Oficce Picture Manageru?
Děkuji
Marně hledám nějakou fotku s červ. očima - už se mi to nestává oprava nebo předejití mám už ve foťáku, ale dříve jsem to používal často právě v MOPM.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.