Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Korekce červených očí

Od: aja1946® odpovědí: 9 změna:

Mám windows 8, jednu pěknou fotku, ale neumím upravit červené oči, prosím o radu, díky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

1x

Stáhněte si program Picasa, je zdarma a ten to umí jednoduše a nejen to,

lucie*
hodnocení

0x

Úplně jednoduché v Picasa3...

tomas11*
hodnocení

0x

Stačí pravým myšítkem klepnout a vybrat otevřít v Microsoft Oficce Picture Manager -upravit obrázek - odstranit červené oči.(za předpokladu že máte Office)

doplněno 31.12.15 15:10:

pokud to nemáte otevřené vpravo tak -na horní liště - obrázek rozvinout menu a vybrat tz oči.

doplněno 31.12.15 15:16:

možností je víc - nebo rozbalit -zobrazit-a zaškrtnout podokno úloh , a pak to budete mít vpravo., celé úpravy včetně č. očí.

doplněno 31.12.15 15:18:

hlavně- otevřít v Microsoft Oficce Picture Manager

hodnocení

To je velmi zajímavé, tohle jsem právě zkoušela, ale po otevření upravit obrázek se mi nabízí všechno možné,ale odstranit červené oči ne. Office mám.

hodnocení

0x

Dobrý den připojím se také z dotazem nebo kde je problém.Mám Microsoft Oficce Picture Manager Ale odstranit červ.oči mi nejdou.Otevřu fotografii--upravit obrázky--odstranit červené oči--kurorzem označím červené oči.Pak je tam výzva k odstranění červených očí klepněte na "OK".To udělám a červené oči má fotografie stále...

Nevíte co mohu dělat špatně v Microsoft Oficce Picture Manageru?

Děkuji

tomas11*

Marně hledám nějakou fotku s červ. očima - už se mi to nestává oprava nebo předejití mám už ve foťáku, ale dříve jsem to používal často právě v MOPM.

Hmmm tak nevím co je špatně v MOPM. Myslím že to dělám správně vždyt je to i tak jednoduché.Prostě odklepnu OK a nic..ale i tak díky

hodnocení

0x

Nejjednodušší Red Eye Remover Pro.

hodnocení

0x

Jen si tak rejpnu. Fotka s červenýma očima nemůže už z principu být pěkná. Ne kvůli červeným očím, ale už kvůli blesku. Co máte za přístroj? Myslím, že by to mohl umět i k němu dodávaný software.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]