Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Upgradace na Wn 10

Od: armachm* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Vlastním stolní PC s OS Win 7, sestavený v letošním roce a chtěl bych vědět do kdy platí podmínky bezplatné upgradace na Win 10 a zda je to vůbec nutné a výhodné. Děkuji za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

2x

Zdarma do července 2016, tedy pokud se jedná o legální OS, podle mne se přeinstalace vyplatí zatím jsem s 10 plně spokojen a nemám výhrad. Doporučuji.

hodnocení

2x

Bezplatnou verzi 10 vydal Microsoft víceméně pro to, aby ji otestoval v praxi. Takže může občas mít mouchy. Před upgrade bych doporučoval ve win7 vytvořit spouštěcí médium a bitovou kopii stávajícího systému a disku. Dotazů typu "Windows 10 nefunguje, chci zpátky sedmičky" je tu na poradně fůra.

remisak*
hodnocení

0x

Do 31.12.2015 po tomto dni pouze koupit, pokud máš 7 tak bych u nich zůstal a pokud 8 tak bych to zkusil na 10. Ale to je věc názoru, každý má jiný.

doplněno 29.12.15 17:43:

Tak to se omlouvám já četl do konce tohoto roku.

tomas11*

Budete mít zadarmo plnou verzi Windows 10, žádnou zkušební ani odlehčenou verzi. Stačí upgrade provést do 29. července 2016.1

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]