Nejste přihlášen/a.
Ahoj prosím poraďte mi, když vypaluji přes Nero AVI soubory, tak to dojede do 100% a pak ta ukončovací stopa nikdy nedojede a mě vyskočí hláška "nemohu obnovit TOC a nemohu ukončit disk najednou". Nevím co stím...v přehrávači mi to dvd načte ale v počítači už ne. Díky za odpověd.
jen u AVI, když jsem si vypálila normální film tak mi to v pohodě uzavřelo, jen ty AVI...Začalo mi to dělat, když jsem schodila systém a znova instalovala vše i nero.
No ale normální film se vypaluje jako DVD-Video, ne jako"obyčejné"datové DVD. Zkus si cvičně třeba na DVD-RW vypálit nějaká data, třeba obrázky, co to udělá.
Pokud je to chyba programu NERO, mohla by pomoci jeho odinstalce a následné vyčištění pomocí programu NERO Uninstaller. Pak NERO opět nainstalovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.