Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Win 8.1 na win10

Od: karelkarel odpovědí: 9 změna:

zdravím, instalace win10 se asi ve 40% sekla a začala ,,obnova vaší předchozí instalace Windows ...´´ trvá asi deset sekund pak se notebook zpouští pořád dokola , nic nenačte, tento proces se opakuje pořád dokola.díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

adis
hodnocení

0x
Zdravím, ne nadarmo je doporučeno dělat čistou instalaci a ne upgrade. Nechci Vás strašit, ale pravděpodobně bude nutná reinstalace. Pokud se notebook neustále restartuje, obnova asi možná nebude...
Adis
karelkarel
hodnocení

to mi nevadí, NB je nový, ale jak to udělat?

doplněno 28.12.15 21:54:

díky

adis
Net je plný návodů, já jsem postupoval podle tohoto: cistepc.cz/...

windousak
hodnocení

0x

Win 10 jsem měl dost dlouho a nedoporučuji je tomu, kdo nechce používat pouze originální programy a hry. Win 10 je totiž taky špehovací systém a neoriginálky prostě přestanou pod tímto systémem fungovat,

karelkarel
hodnocení

potřebuji NB rozjet, a je jedno jestli to bude win8.1 nebo win10

Další, co si neudělal při změně systému zálohu. Chjo...Stáhněte si ISO osmiček a dejte je tam zpátky.

answers.microsoft.com/...

karelkarel
hodnocení

zdravím, vyzkouším to, dle návodu. Jde o NB Acer Aspire ES 11

karelkarel
hodnocení

Pro instalaci 8.1 vyžaduje licenční klíč, ale na krabici ani v přiložených dokumentech nemohu žádný 25-ti místný najít, jen tady je 23-ti místný, kde ho mám najít? Děkuji

Instaloval jsem bez klíče na nový disk (výměna poškozeného v notebooku), bohužel si už nepamatuji přesně postup. Mělo by to tam být intuitivní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]