Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká nejlepší podložka pro myš?

Od: misa503® odpovědí: 16 změna:

Dobrý den.

Měl bych dotaz, zda nemá náhodou někdo zkušennost s nějakou vhodnou podložkou - specielně nekupovanou pro myš - pod myš.

Jedná se mi o "nekupovanou" podložku. Nyní mám křídový papír z velkých novin, ale musím jej po čase měnit, černá - špiní se.

Pod křídovým papírem mám korek. Holý korek - podlahový se mi po okrajích drolí.

Kupované podložky se mi kroutí a třepí.

Po jakém vhodném materiálu - něco většího bych potřeboval " jezdí " nejlépe myš?

Děkuji

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Jedna větší podložka, nešpinící a naopak samočistící, na dotek příjemná... také nekupovaná, došla sama a vetřela se do přízně...
Občas ale stávkuje...
Jaká nejlepší podložka pro myš?

Tak tu bych brala.*smich*

111®
hodnocení

2x

zkus matné plexi

hodnocení

Dobrý nápad, to je pro mne snadné zajistit, díky

Dejte třeba kousek lina. Momentálně jezdím myší po vánočním ubrousku.

hodnocení

Na stole mám sklo, dal jsem to lino, je to perfektní, děkuji

iz*
hodnocení

2x

Mně nejlépe vyhovuje přímo deska stolu,

už několik let nepoužívám podložku žádnou.

hodnocení

2x
Od doby co mám optickou myš tak podložku opravdu neřeším, mojí podložkou je celá plocha stolu :) zkoušel jsem i podložku ale přesnost se nijak nezměnila, za to komfort používání se změnil dost - k horšímu.

hodnocení

1x

Od dob, co překotný vývoj odeslal na smetiště dějin kuličkovou myš, žádnou podložku nepoužívám. Nač taky.

tomas11*
hodnocení

0x

Nejlepší co mi vyhovuje léta - nabídka z Kauflandu tedy týdení leták , a každý týden ve schránce.

pee*
hodnocení

0x

Tohle jsem také řešil. Pak jsem koupil podložku za 285 Kč která je super. Je to QcK Steelseries, je pěkná, velká, myš po ní parádně klouže a je levná. Je parádní v tom že když ji ušpiním hodím ji do vody a vydrhnu kartáčem a mýdlem, a je jako nová! Někdo ji dává i do pračky s prádlem :-D Má dlouho životnost takže už nic neřeším :) Jsou tři velikosti QcK mini, QcK a QcK+ . Určitě doporučuji

joudic*
hodnocení

0x

Nejlepsi je laserova mys a obycejny stul, pripadne pvc podlozka pro laserovou mys.
Nebo se kouknete na recenze ruznych podlozek alza.cz/...

planetka*
02.01.16 13:49
hodnocení

0x
Jaká nejlepší podložka pro myš? #2

jaký smysl taková podložka pod myš má? Troufám si říci, že odrazové vlastnosti má horší než deska stolu, omezuje v pohybu myši, klouže po stole, není rovná...

tomas11*

No jo ale jsou i tací (třeba já) že jim ženská cpe na všechny stoly ubrus.:-D

nikdo*
hodnocení

0x

Nikdy jsem neměl lepší než je tahle. Slaboučká-tenká, takže se jí neohrnují rohy. Má jakousi zvláštní přilnavou vrstvu - takové ďubky ze spodu, takže neklouže. Má jedinou vadu, mohla by být trochu větší. Ale díky té přilnavé vrstvě by asi nebyl žádný problém dát dvě ttěsně vedle sebe.

Musí se ale koupit. Kromě Hamy mají některé prodejny i stejné neznačkové podložky, za asi 2/3 ceny.

euronics.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]