Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Měl bych dotaz, zda nemá náhodou někdo zkušennost s nějakou vhodnou podložkou - specielně nekupovanou pro myš - pod myš.
Jedná se mi o "nekupovanou" podložku. Nyní mám křídový papír z velkých novin, ale musím jej po čase měnit, černá - špiní se.
Pod křídovým papírem mám korek. Holý korek - podlahový se mi po okrajích drolí.
Kupované podložky se mi kroutí a třepí.
Po jakém vhodném materiálu - něco většího bych potřeboval " jezdí " nejlépe myš?
Děkuji
Tohle jsem také řešil. Pak jsem koupil podložku za 285 Kč která je super. Je to QcK Steelseries, je pěkná, velká, myš po ní parádně klouže a je levná. Je parádní v tom že když ji ušpiním hodím ji do vody a vydrhnu kartáčem a mýdlem, a je jako nová! Někdo ji dává i do pračky s prádlem Má dlouho životnost takže už nic neřeším
Jsou tři velikosti QcK mini, QcK a QcK+ . Určitě doporučuji
Nejlepsi je laserova mys a obycejny stul, pripadne pvc podlozka pro laserovou mys.
Nebo se kouknete na recenze ruznych podlozek alza.cz/...
Nikdy jsem neměl lepší než je tahle. Slaboučká-tenká, takže se jí neohrnují rohy. Má jakousi zvláštní přilnavou vrstvu - takové ďubky ze spodu, takže neklouže. Má jedinou vadu, mohla by být trochu větší. Ale díky té přilnavé vrstvě by asi nebyl žádný problém dát dvě ttěsně vedle sebe.
Musí se ale koupit. Kromě Hamy mají některé prodejny i stejné neznačkové podložky, za asi 2/3 ceny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.