Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lokální vyhledávače

Od: al bunda* odpovědí: 5 změna:

Zdravím poradce,

pánové a (případně) dámy, potřeboval bych tipy na lokální vyhledávače v polském, maďarském, německém a rakouském internetu - google nestačí, stejně tak bych ocenil rovněž linky na oficiální telefonní seznamy v těchto zemích. Děkuji za spolupráci.

Hezký den.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
hodnocení

0x
Zdravím,když to neví ani rektor,jak to mají vědět studenti či bakaláři?:)
al bunda*
Zwiki, když neznáte odpověď, moc prosím, nepleťte se k dotazům. Vysvětlím proč. Dotaz se tak dostane mezi zodpovězené, a zmizí z otázek a někteří (neregistrovaní), co by k tomu mohli něco říci, už si jej nevšimnou. Tudíž bych byl moc rád, kdybyste uvažoval(a?), než někde -a nejen k mému vláknu- něco plácnete - jako třeba tady vypis.php3?id=5&i/..., ale to platí i např pro"nensy". Nic ve zlém. Hezký den.
al bunda*
Kdyby to náhodou někoho zajímalo - zapracoval jsem na tom hned, jak se mi"zwiki"vysmál*frajer*, tak může vyzkoušet přeci jenom google, ovšem nikoli s tradiční koncovkou .com, ale pro Polsko .pl, pro Německo .de, pro Maďarsko .hu, pro Rakousko .at (.au je Austrálie), a pro Ukrajinu .ua. Jenom ta telefonní seznamy ještě (kromě polského) nemohu dát dohromady. Ale to se poddá. Hodně zdaru.

hesa*
hodnocení

0x
Milý rektore, zkuste třeba: vyhledavace.wz.cz/ .Občas se mezi nimi sice objeví i některý, který už není aktuální, ale dá se jich tam najít docela dost. Přeji hodně štěstí při vyhledávání.
al bunda*
Pro"hesa": Tak to je přesně to, co jsem chtěl - to je odpověď přesně podle mých představ. Děkuji mnohokrát - je mi ctí a potěšením. Doufám, že se zde budeme setkávat častěji. Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]