Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám problém s CD mechanikou a nikde jsem nenašel jak to napravit. Když vložím nové CD, tak se nenačte, ale stále si
pamatuje CD předchozí. Až po restartu načte nové. Je to únavné a hlavně, když chci instalovat třeba hru na dvou CD, je to v háji.
Dík za info tomu, kdo se vyzná. M.
Vlez do bedny - odpoj mechaniku (kšandu i zdroják) - nastartuj (doufám, že tam mechanika nebude) - dej hledat nové hardware (doufám, že nic nenajde) - vypni PC - připoj mechaniku a doufej, že po staru bude sama bedna hned vyhledávat nový HW. Při dotazu udej, že bylo již HW v PC. Z vlastní zkušenosti, protože mechaniku otevírám pomocí tlačítka a zavírám drcnutím do vysunutého kaslíku, což se může stát problematickým, když současně by se měl z neznámého důvodu kaslík otvírat. Zatím mi to vždy pomohlo - ahojas Troja
Předem Ti díky za radu a informace, zkusil jsem to, ale na můj pc to nezabírá. Dáš nové cd do mechaniky a ono je tam zobrazené to předešlé. Jo, když se restartuje, načte se nové cd, ale jen 1X. Další už opět ne. Ve W 98, to šlapalo, je mi divný, proč se taky cd samo po vložení neotevře a musí se to otevírat zdlouhavě. Snahu cd romka ale má, pracuje, ale nedokončí to. Ono by to opravdu asi chtělo dát jinou a vědělo by se čím to je. Ahoj a díky moc. Miliss.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.