Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVD pro USA Region 1

Od: tatik® odpovědí: 3 změna:

Vážení, obracím se na fórum s dotazem, který se týká nahrávání DVD. Letos jsem při na návštěvě u příbuzných v USA procestoval některé národní parky. Z tohoto cestování jsem vytvořil filmy, které jsem následně vypálil na DVD. Tyto DVD jsem poslal do USA, ale tam jim přehrávač hlásí , že nelze přehrát Evropský formát (Region "2"). Můj dotaz zní: lze u nás nahrát DVD, které lze přehrávat v USA (Region "1")? Předem Vám srdečně děkuji za Vaše odpovědi. Tatik

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tuna je link,kde je to riešené,najmä na konci stránky.: studna.net/...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, měl jste v programu pro tvorbu DVD použít volbu pro všechny regiony, resp. neoznačovat konkrétní region (pokud tam tato možnost byla). Zkuste program DVD Shrink, načíst Vaše DVD, volba Backup! / DVD region a tam volba Region Free.

Potom vypálit na nové médium DVD. Pokud Vaši přátelé v USA používají PC s OS Windows, tak to zvládnou také. Zdravím! zive.cz/...

doplněno 27.12.15 10:26:

jofa - to přepínání norem by měl snad umět stolní DVD přehrávač (mělo by to být v jeho nastavení nebo na DO). Tazatel uvádí chybovou hlášku ohledně regionu.

jofa*

Já si myslím, že měl v editoru při exportu nastavit projekt NTSC a potom soubor vypálit na disk a bylo by v Americe bez problémů.

doplněno 27.12.15 10:33:

To máte pravdu, ale kde nic není ani smrt nebere. Co chce přepínat, když to je v normě PAL.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]