Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám počátáš s grafickou kartou ATI - RAEDON 7000 / RAEDON VE famili a nainstaloval jsem si jednu hru (the sims 3) ale píše mi to ať si aktualiyuji kartu kvůli Shader model 2.0 jenže ja nevím jak pomozte někdo prosím...PS: mám WIN Vista 32Bit
to znamena ze vase graficka karta nepodporuje shadery 2.0, takze jste ve stejne situaci jako kdyz prijedete s prazdnou nadrzi s benzinovym autem na benzinku, kde je jenom diesel.
Jinak tipuju, ze toto by vas mohlo bavit Opráski sčeský historje historje.tumblr.com/...
ne, vase karta nepodporuje instrukce shader modelu 2.0, takze pokud se vyvojar hry neobtezoval se zpetnou optimalizaci (proc by to delal), hra pro sve fungovani potrebuje 2.0, no a tomu vase karta nerozumi
zakže nejde udělat nic jiného něž vyměnit grafickou kartu? Ale mám ještě jednu otázku. hru jsem na tom počítači už nainstalovanou měl ale dal jsem počítač známemu aby mi ho pročistil a aktualizoval a on ho aktualizoval na Windows 7 ale něco tam nejelo (nevím co nerozumím tomu) takže tam dal zase win XP. Napadlo mě jestli nejsou jen zastaralé ovladače grafické karty nebo tak něco.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.