Nejste přihlášen/a.
dobrý večer,měl bych jeden dotaz chtěl,dostal jsem klasickou cctv barevnou kameru a chtěl jsem ji připojit k pc abych se mohl koukat na obraz z pc,žádné nahrávání nic nepotřebuji,koupil jsem si toto udělátko: tipa.eu/...ale vůbec mě nenapadlo kouknout se na to že to asi nejspíš nepodporuje windows7,který mám,protože po nainstalování to prostě píše že zařízení nepracuje,ani ten program pro zobrazení kamery nejde otevřít,ten program co u toho byl se jmenuje:Multiviewer,chtěl jsem se proto zeptat zda se to dá něják udelat aby to šlo i na windows7,nebo použít nějáký jiný software aby to spolu komunikovalo,děkuji za každou radu
dobrý den,jěště mě napadlo mám ještě jednu kameru s konektorem BNC a zjistil jsem že prodávají redukci na klasickou antenní koncovku,má to něco společného tedy s tv,protože mám nepoužívaný setobox,který jsem měl původně připojený k monitoru pomocí hdmi,takže když místo antény připojím tu kameru tak by to mohlo fungovat?
Podle toho, co popisuješ, máš analogovou kameru a chceš ji připojit přes digitální periferii. To jde opravdu jen pomocí převodníku. Lze použít i starší televizní kartu nebo dongl. Pokud ti software k tomu donglu nefunguje, zkus ho spustit v režimu kompatibility (XP, Vista). Ale podstatně jednodušší je koupit za cca tři stovky webkameru, je u ní i software pro zobrazení z ní a ve W7,8,10 funguje v programech (mám odzkoušený Skype a VirtualDub) pouze se mi nepodařilo rozchodit aplikaci fotoaparát ve W8.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.