Nejste přihlášen/a.
Ahoj : )
Mám PS 4 a chtěl bych ho zapojít do notebooku , kde mám windows 8.1... Prosím poradil by mi někdo jak to zprovoznit?
Všechny kabely mám zapojené . HDMI kabel v notebooku a PS4, Potom kabel v PS4 a v zásuvce a naposled ovladač připojený pomocí USB kabelu do notebooku . A co dál? Hledal jsem to na google ale nemuzu nic pořádnýho najít , tak zkouším jestli ho někdo máte doma a vysvětlil by mi to někdo snadně a rychle . díky
To jste asi docela špatně pochopil, k čemu vlastně PS4 je. Je to herní konzole, kterou máte připojit k TV nebo monitoru a ovladač připojit do konzole, do konzole vložit hru a potom hrát. Nemá jak spolupracovat s notebookem.
HDMI jak na notebooku tak na PS4 je jen výstup a tedy slouží, aby šel obraz VEN (právě do TV či monitoru).
Teoreticky by šlo využít notebook jako obrazovku s pomocí nějakého Video Grabberu do USB s HDMI vstupem, ale obávám se, že by tam docházelo k určitému zpoždění obrazu a tedy by to nebylo moc použitelné.
Prostě PS4 zapojte do monitoru nebo televize a hrajte. Notebook k tomu nijak nepotřebujete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.