Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možné nainstalovat hry na externí disk?

Od: kellne odpovědí: 4 změna:

K Vánocům jsem dostal SAMSUNG M3 1TB disk.

Ptám se jestli je možné nainstalovat tam hry když je to taky disk :D

O registry mi nejde ty hry bych hrál na tom PC ke kterýmu připojuju ten disk, nikde jinde.

Jen jestli je to možné :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

0x

Externí disk použijte raději na zálohu dat atd. a uvolněte si tím místo na hlavním disku kde máte operační systém.Možná by něco šlo ale nějaké určitě ne , pokud se pamatuji některé přímo vyžadují instalaci na hlavní disk s OS.Ale hlavně když hru dohrajete nebo vás už nebaví tak si zálohujte savy ,a hru odinstalujte ač se může zdát že máte velký disk tak jednoho dne se hrama zaplní a je v tom binec.(znám důvěrně z rodiny.)

A pokud chcete instalovat na D - tak to klidně můžete zkusit , odinstalace je vždy možná přeci.

Ale já bych volil tu první možnost.Zdar.

kellne
hodnocení

Instaluju tam hry max do 1GB

Už jsem jednu zkusil a jede bez problému :)

Spíš to mám na filmy a seriály

joudic*
hodnocení

0x

urcite jde, ale propustnost dat je mensi, muzou byt dlouhe loady apod, jinak to nicemu nevadi

kellne
hodnocení

Děkuji to jsem chtěl slyšet :)

Neříkám, že celý disk zaplním hrami :D

Zatím tam mám jednu kvůli šetření místa na mém Notebooku.

Štastné a veselé :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]