Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, sice neporadím, ale zeptám se. Máte k tomu pořádnou venkovní anténu nebo se snažíte ladit na přibalenou "pokojovku"? Zdravím!
doplněno 24.12.15 10:28:Rozumím. Já jen, aby celá snaha nebyla zmařena špatným příjmem signálu. No, tak snad si pořádně projít nastavení obslužného programu (něco povolit a jiné zakázat).
To zatuhnutí by mohlo být od graf. karty - něčeho je na ní moc a nestíhá. Ovšem, on tam zatím ani žádný obrázek není. Přenechám prostor jiným pro lepší rady. Zkuste se podívat na TV přes internet v prohlížeči nebo VLC Media Playeru a služba bude veselejší.
doplněno 24.12.15 10:30:Snad ještě - nejde ten program spouštět v režimu kompatibility např. OS WIN-XP?
Nastavit v zástupci toho programu.
doplněno 24.12.15 10:53:No, jak jsem psal, tak třeba poradí ještě někdo jiný. Mohl bych pro Vás udělat snad to, že bych odkoukal požadovaný pořad za Vás a potom zde napsal stručný obsah. Ale to je už jenom vtípek, kterým nechci naštvat.
Skúste sa pozrieť na toto,snáď pomôže.: linuxtv.org/...
Oprava odkazu.: linuxtv.org/...
Ty se musis naucit vkladat odkazy nebo přestat dělat TEČKY za URL! Je to už nejméně 4.odkaz, který od tebe vidím, který nefunguje.
já tedy W10 nemám a tudíž neznám, ale mám dotaz, majé tako VMP? pokud ano nezkusil jsi to pod ním? Za zkoušku nic nedáš...
Zrovna tohle jsem včera řešil taky. koupil jsem USB tuner Evolveo Mars a nefungoval s progDvb, DVBviewer, Arcsoft Totalmedia... Nakonec jsem našel ale relativně nový program pro win 10 a navic má i češtinu. Je tady: sichbopvr.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.