Jak udelat bitovou zalohu systemu (Windows 7), kdyz mi jde notebook spustit jen v nouzivem rezimu? Pripadne jaka je jina moznost kdyz nemam instalacni CD a potrebuju nejak preinstalovat cely system? P.S. v pocitacich jsem pomerne laik, tak kdyby to slo vysvetlit ne moc slozite..:D
Tak bitovou zalohou ziskate kopii rozbiteho systemu. Doporucuji nastartovat nejakou live verzi linuxu, zkopirovat dulezite data na druhy oddil disku ci usb hdd a udelat cistou instalaci na novo. Pote lze provadet bitovou kopii napr. programkem clonezilla, ktery je zdarma a na netu je plno navodu na pouziti.
petromila
A neslo by to prosim trochu vic rozepsat? Natolik se v pocitacich opravdu nevyznam
pro naprostou lamu bude nejlepsi najit zkusenejsiho kamarada, ktery pc trochu vic rozumi. navod by pro Vas byl na hodinove datleni - nic ve zlem. Navic je zde prakticky nula nula nic informaci o problemu.
petromila
Hm, tak dekuji pekne. Kdybych nekoho takoveho mela tak za nim asi zajdu, ne?
Za prvé musíte řešit příčinu, až potom následek. Proč počítač jede v nouzovém režimu? Za druhé. Bitová záloha systému a záloha obecně se dělá ještě před tím, než se počítač rozbije. Proto se dělá. Musíte zkusit opravu systému spuštěním recovery oddílu. Pokud se na něj nedostanete, potřebujete volat podporu microsoft.
petromila
No, jde o to, ze se mi nejak pokazil ten system behem konfigurace aktualizaci. Ta trvala i pres dvanact hodin anehlo se to z mista. V normalnim rezimu uz se mi pocitacproste nespusti..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.