Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ccleener - omylem smazané registry

Od: rex38f* odpovědí: 11 změna:

Prosím o radu nechtěně jsem smazal ccleenerem nějake registry windovsu,počitač se ted pořad restartuje,v polovině vyhodí hlašku autochlk program not found-skipping autocheck.Zalohu servis packu mam jen na cd romce,ale nebere mi to.Jak stoho ven

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

1x

Podívej se v registru jestli je správný příkaz v klíči

"HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlSession
ManagerBootExecute". Mělo by tam být autocheck autochk *"(jestli není
chyba v příkazu).
Jinak můžeš zkusit Tento počítač>pravou myší na disk se systémem>Vlastnosti>Nástroje>Kontrola disku
a označ Automaticky opravovat chyby. Po restartu by se ti měla spustit kontrola a mohlo by to pomoct

sondaw*
hodnocení

1x

Podívej se v registru jestli je správný příkaz v klíči

"HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlSession
ManagerBootExecute". Mělo by tam být autocheck autochk * (jestli není
chyba v příkazu).
Jinak můžeš zkusit Tento počítač>pravou myší na disk se systémem>Vlastnosti>Nástroje>Kontrola disku
a označ Automaticky opravovat chyby. Po restartu by se ti měla spustit kontrola a mohlo by to pomoct

doplněno 19.10.08 01:41:

Nevím, proč se mi odpověď načetla dvakrát, nejdříve mi nabíhaly stránky v nekorektním formátu a nyní mám problém s vložením odpovědi. Omlouvám se

rex38f*
hodnocení

Problem je v tom že se k registrum nedostanu abych je zkontroloval,totiž nenajede ani plocha ,když se pořad sam restatuje pořitač skončí v polovině načítaní windovsu,vyhodi chybovou hlašku AUTOCHK PROGRAM NOT FOUND-SKKIPING AUTOCHECK,A znova do nekonečna se restartuje.Když jsem v Biosu přes F8 zakazal restartsystemu při havarii ,vyhodilo mi hlašku STOP:C 000021a(važná chyba systému),PROCES SYSTÉMU SESSION MANAGER INITIALIZION NEOČEKANAVNĚ SKONČIL SE STAVEM 0XC000003a (0X00000000 0X00000000) systém byl vypnut.Tak jsem nadale zkoušeldát přes Bios-, obnvení posledního funkčního systemu,opět se nic nedělo system napsal že chce vložit zalohu servis packu3,ale tu bohužel jsem nestihl udělat,servis pack 2 mi nebere.A ja jsem ted momentalně v pr...Prosím o radu co stím,jetady možnost že bych stahl servis pack3 z windovsu na flash disk z internetu?A na jakych strankach to najdu.Dik

F8 a nouzový režim

rex38f*
hodnocení

Už jsem to tak udělal přes F8 jsen dal nozovy režim,vybral jsem operační system Microsoft Windovs XP,od entroval jsem to,přes obrazovku se mi objevili systemové přikazy od shora dolu ale jen na 1-2s.takže tak rychle nečtu,no a znovu se to restartovalo cely system bez vysledku.

3hlav*

este raz sa ta spytam mozno si prehliadol moj prispevok vyssie, neodinstaloval si nahodou este pred spustenim ccleaneru alebo po jeho spusteni aplikaciu Norton Internet Security (ktora obsahuje Norton GoBack utilitu), ak ano tak ti urcite pomoze odkaz ktory som uviedol v svojom poste ak nie tak nic aspon som sa snazil :)

rex38f*
hodnocení

No to opravdu nevím,Chce to po mně založní servis pack 3 windovsu,ten už mam staženy z internetu na flash disku tak uvidím jestli to opraví.Ale děkuji za snahu mi pomoct.

rex38f*
hodnocení

Cely problem opravil servis pack windovsu 2

acemcintosh*
hodnocení

0x

A vytvořil sis zálohu registrů? (CCleaner to standartně nabízí před procesem čištění). Pokud ano, zkus nabootovat v nouzovém režimu (těsně před začátkem načítání systému zmáčkni klávesu F8) a zálohu ze souboru obnovit.

Popř. můžeš využít nástroj Obnovení systému (pokud máš definované body obnovení).

rex38f*
hodnocení

To jsem neudělal jinak se nedají obnovit?.F8 jsem zmačkl,dal jsem obnovit adresaře a nic.Potřeboval bych otevřit a spustit cd,tam mam zalohu servis packu 2 windovsu.Jaky je postup,

3hlav*

Ak sa ti to prihodilo po odinstalovani Norton Internet Security tak sa mrkni sem, mohlo by ti to pomoct *tuc*

Inac preco neskusis obnovit cely system do predchadzajuceho bodu obnovy?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]