Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stažení streamu !

Od: kellne odpovědí: 9 změna:
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bour
hodnocení

2x

to je tak těžké identifikovat 212.7.211.65/...

v nassira.info/...

?

kellne
hodnocení

Nevím co si mi to poslal, ale ani jeden odkaz nejde !

Takže si mi moc nepomohl :)

ladinpraha*

Omyl. první odkaz funguje a video je po stažení funkční. Chce to jenom trošku trpělivosti.

kellne
hodnocení

Tak už mi to taky funguje.

Mě spíš zajímá jak ten odkaz získám, abych tu neotravoval pokaždý s jinym videem .)

paniks*
hodnocení

0x
prohlizec opera + rozsireni FVD Video Downloader = stazeny mp4 soubor
kellne
hodnocení

Existuje něco i pro Mozilla Firefox? :)

hodnocení

0x

Prosím tě,já to stáhl za 18 vteřin,tak co je?Tady máš přímý odkaz - 212.7.211.65/... -Kdyby něco,tak se jestě ozvi.

kellne
hodnocení

Už si to stahuju sám :D

Sehnal jsem si doplněk pro Mozillu Firefox a jedeto jako po másle :)

joudic*
hodnocení

0x

jedu uz snad 10 let kombinaci Flashget(stara lite verze) + Flashgot plugin v Mozille, ktera vytesnila uplne vsechno co jsem predtim pouzival. Samo se to nabidne nahore mikroanimackou ikonky, nebo na pravem tlacitku stahnu co potrebuju. Ale verim, ze FlashGot plugin davno nepotrebuje samotny Flashget program, jen to lifruje do obycejneho download okna. Nemel jsem duvod Flashget odinstalovat tak nevim. Tady je web toho pluginu http://flashgot.net/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]