Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

EBay - aukce

Od: ondrasekno20* odpovědí: 2 změna:

Ahojky.

Chci se zeptat co jse stane, když nezaplatím za zboží, ketré jsem na eBay vyhrál v aukci. Nevšiml jsem si totiž poštovného ( asi 200Kč :( ) a omylem jsem přihodil. Aukce končí za půl hodiny a já nevím co dělat. PLS poraďte !

Díky Vám !

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sanyo*
hodnocení

1x

Co dělat? Zkousnout zuby a zaplatit. Nedělejte nám ustudu ( tedy jako národu). a příštěmin. dvakrát měřte a až pak řežte..

repkin*
Souhlasim.Nebo se modlit aby Vas nekdo prehodil v nabidce. Dostanete spatne hodnoceni od prodejce, zmarite mu aukci, pokud je system na ebay stejny jako na aukru, tak mu pridelate starosti s navracenim poplatku za vystaveni aukce a prodej, ktere musi zaplatit ze sveho, pro ostatni prodejce ci nakupujici budete neduveryhodny a mohou rusit Vase prihozy nebo nebudou prihazovat ve Vasich aukcich. Holt pouceni pro priste. Me trvalo cca 1/2 - 3/4 roku, nez jsem si vec objednal z ebaye, prave proto, ze jsem nerozumel uplne vsemu a tak jsem si to nejdrive pozjistoval.Ale to uz je pres 10 let nazpatek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]