Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Je možné vyměnit zákl.desku (+ CPU, RAM) pc bez reinstalace Win.7? Respektive, co provést na stávajícím pc než jej vypnu naposled a začnu s výměnou komponentů pc. Operační systém mám na ssd disku. Nějaký návod jsem našel na internetu pro Win. XP ale pro W7 nevím. Děkuji za radu.
V každém případě vše zálohovat jeliož po výmněně desky bude zřejmě nutná nová instalace Win7.
to je fakt odpověď ala kocourkov. Desky se mění třeba i z jiného důvodu ,když se rozpadne a je potřeba nehradit stejnou, ale když se chce pořídit novější
Děkuji všem za rady a nápovědy. Něco je na mne moc složité a tak to bude asi nová čistá instalace.W7. Na ssd disku mám jen systém a nějaký ten program na video a fotografie + něco kolem. Budu měnit 8 let starou desku ASUS P5KWM (pořád šlape) za MSI H170 + patřičné kompnenty. Potřebuji aby mne práce s videem perfektně chodila. Josef.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.