Ahoj, mam velky problem a notebookem a neumim si poradit, nasel by se tu nekdo, kdo by byl ochotny mi poradit? uz pres dvanact hodin se mi na pocitaci (Dell, Windows 7) ukazuje jen ,,Vypinani\ s tim tocicim krouzkem. Vcera odpoledne mi to zacalo pri restartovani hlasit kOnfigurace aktualizaci Wibdows. Tak jsem zkusila resetovat, ale objevilo se to zas. Po dalsi hodine jsem vyndala baterku a kdyz jsem ho zapla, objevilo se Konfigurace Windows se nezdarila, vraceni zmen. To trvalo par hodin a asi od osmi vecer, je tam porad jenom to vypinani. A i kdyz jsem chtela zkusit neco pres nouzovy rezim, nejdou mi tlacitka f1-f12, misto toho mi funguji jejich druhe funkce, jako ztlumovani a zesilovani jasu, zvuku, atd. Vedel bynekdo co s tim? Uz jsem z toho opravdu zoufala, a navic se v pocitacich tolik nevyznam, takze vetsina rad na netu je mi k nicemu
Snad ne, protoze ted uz me to do toho nouziveho rezimu pustilo. Takze jsem si dala na flesku vsechny soubory ktere jsou dulezite a ted uz muzu zacit s opravou, jenom nevim jak..
tomas11*
dejte klidně obnovení systému v čase kdy to jelo naposledy OK.
doplněno 20.12.15 16:01:
zkuste vybrat jiné , -zobrazit další body
doplněno 20.12.15 16:03:
a co spustit s poslední známou konfigurací? - nic?
doplněno 20.12.15 16:03:
a co spustit s poslední známou konfigurací? - nic?
prosteja
No ja tam na nejake obnoveni klikla, ale pak mi to napsalo ze to v nouzovem rezimu nelze provest.
Takže ty jsi FN-panna? (nikdy jsi nepotřebovala použít tlačítko F1-F12)?
prosteja
Vystizne receno:D za celych pet let jsem ho nepotrebovala ani jednou:D kazdopadne tohle uz mi jde, dostanu se do nouzoveho rezimu pres f8 normalne. Problem ale je, ze mi ten system nejde obnovit do nejakeho predchoziho bodu. Takze jsem nasla, ze to chce predelat cely system prostrednictvim nejake bitove kopie, ale nevim jestli a jak stim muzu hnout sama. Jakoze kdyz mi nekdo bude davat instrukce tak ano, ale jinak jaem bezradna:/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.