Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přidání harddisku s OS do druhého počítače

Od: dragonwing* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

Mám doma dva počítače, jeden novější, kde mám 1T HDD a druhý asi 8 let starý kde je 500GB, problém je, že na tom druhém je nainstalovaný operační systém. Chtěl bych se zeptat, jde z HDD nějak odstranit operační systém aby šel dát do druhého počítače?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Nejjednodušší je ho připojit do PC, poté v tento počítač kliknout na ten disk a dát formátovat.

ctenar*
hodnocení

2x

To, že je na druhém disku jiný systém, vůbec nevadí. Klidně ho tam nech. Počítač si ho ani nevšimne. Nepřekáží mu tam.

Chceš mít v tom novém PC oba disky, že ano?

dragonwing*
hodnocení

ano, to chci, ale ten OS tam mít nechci, na obou HDD je totiž stejný (jenom na novějším je professional a na starším snad home premium nebo tak nějak). Chtěl jsem hlavně vědět, jestli tam bude nějaký problém

Jinak, všem moc děkuju za odpovědi :)

ctenar*

Jestli nemas na tom druhem disku zadna data krome toho systemu, tak ho klidne zformatuj v tom novem PC.

Jinak smazni jen adresare Windows a Program Files. Tim uvolnis vetsinu mista, ktere na disku system zabira.

ctenar*
hodnocení

0x

Jaky disk bude v tom starem PC? Nebo ho ceka prach ve skrini nebo dokonce recyklace?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]