Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Jak přehrát originální dvd s filmem na notebooku? Při vypalovaných dvd není žádný problém a naskočí tabulka a tím i možnost film přehrát u originálú to prostě nefunguje , jaký je v tom háček? Za opravdové rady předem díky. Notebook Asus .
Jen tak sem mrkl. Ten svazek ve správci zařízení být nastavenej nemusí. A DVD/origoš mi to VLC normálně přehraje.
Díky, ale já to tady takhle nemám.
Jednotka DVD RW (E)
K nastavení regionu jsem se nějak nedopracoval...Možná je to jednodušší než si myslím, ale přijít na to.
Napište jaký noťas Asus může být úplně nový ale taky 10 let starý a více.
A taky OS.
Podívejte se v ovládacích panelech na - přehrát automaticky - co tam je nastaveno a zatrženo .
ten region atd. najdete ve správci zařízení - dvd jednotka - vlastnosti .
ale dle mne to nemusí být vyplněno to bejvávalo , také tam nemám nikde nic vyplněno nebo vybráno.
a origoše nejdou jaksi od začátku co jste to poprvé zkusil nebo někdy předtím ano?
bohužel s osmičkami nejsem kamarád.
Ok - já tam mám také zatrženo přehrát automaticky , a vdalší kolonce u disků DVD -použít přehrávač VLC.
Máte nainstalovaný VLC med.player? Mohou chybět nějaké kodeky.
Nastavení: ovládací panely/hardware a zvuk/přehrát auomaticky- zatrženo/použít funkci automaticky pro všechny media a zařízení.
Vypálené dvd to vezme, originál ani omylem...
ne pardon ta kolonka je - film na disku DVD - tam mám to VLC
Pokud nemáte VLC media player , tak bych jej doinstaloval třeba ze slunečnice a pod. ,pozor na přílepky.
Mám je WMP ten VLC jsem chtěl ze slunečnice stáhnout ale bez. systém mi dal echo rychle pryč . pokud máte odkaz , bezpečný odkaz na stažení pak velice děkuji.
máte 32bit nebo 64bit operační sys?
zkuste toto - pozor na přílepky lištička , rúzné jiné prohlížeče , antiviry a pod. ať si to nezasviníte.Prázdné políčko znamená nechci to , zaškrtnuté chci . Tak než něco odklepnete tak čtěte , bývá to hodně malými písmenkami.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.