Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přehrát originální dvd

Od: pas® odpovědí: 20 změna:

Dobrý den. Jak přehrát originální dvd s filmem na notebooku? Při vypalovaných dvd není žádný problém a naskočí tabulka a tím i možnost film přehrát u originálú to prostě nefunguje , jaký je v tom háček? Za opravdové rady předem díky. Notebook Asus .

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Je dobře nastaven region disku? Ve správě PC.

Jak přehrát originální dvd

Jen tak sem mrkl. Ten svazek ve správci zařízení být nastavenej nemusí. A DVD/origoš mi to VLC normálně přehraje.

pas®
hodnocení

Díky, ale já to tady takhle nemám.

Jednotka DVD RW (E)

K nastavení regionu jsem se nějak nedopracoval...Možná je to jednodušší než si myslím, ale přijít na to.

Je to jednoduchý jak facka. Zadej si do Googlu VLC media player - je to fre. Stáhni/nainsataluj a uvidíš. Ale kdosi tu psal o špinavým DVD. To je taky taky pravda. Pokud je CD/DVD špinavý leser se k těm datům nedostane a nepřehraje ti to.

luha*
hodnocení

0x

VLC nebo SMP nemá s origo DVD žádný problém. Ten bude asi vězet ve vašem NTB.

tomas11*
hodnocení

0x

Origoš DVD - používané - zapatlané mastnými prsty též nelze načíst , ověřeno u dětiček.

doplněno 19.12.15 23:43:

Taky pozor na DVD+R a DVD-R , některé starší mechaniky s tím mají též problém.

tomas11*
hodnocení

0x

Napište jaký noťas Asus může být úplně nový ale taky 10 let starý a více.

A taky OS.

doplněno 20.12.15 12:43:

Podívejte se v ovládacích panelech na - přehrát automaticky - co tam je nastaveno a zatrženo .

doplněno 20.12.15 12:46:

ten region atd. najdete ve správci zařízení - dvd jednotka - vlastnosti .

ale dle mne to nemusí být vyplněno to bejvávalo , také tam nemám nikde nic vyplněno nebo vybráno.

pas®
hodnocení

Asus X751M asi 4 měsíce starý. OS Windows 8

tomas11*

a origoše nejdou jaksi od začátku co jste to poprvé zkusil nebo někdy předtím ano?

doplněno 20.12.15 13:14:

bohužel s osmičkami nejsem kamarád.

doplněno 20.12.15 13:26:

Ok - já tam mám také zatrženo přehrát automaticky , a vdalší kolonce u disků DVD -použít přehrávač VLC.

Máte nainstalovaný VLC med.player? Mohou chybět nějaké kodeky.

pas®
hodnocení

Nastavení: ovládací panely/hardware a zvuk/přehrát auomaticky- zatrženo/použít funkci automaticky pro všechny media a zařízení.

Vypálené dvd to vezme, originál ani omylem...

tomas11*

ne pardon ta kolonka je - film na disku DVD - tam mám to VLC

doplněno 20.12.15 13:32:

Pokud nemáte VLC media player , tak bych jej doinstaloval třeba ze slunečnice a pod. ,pozor na přílepky.

pas®
hodnocení

A kde má být ta další kolonka pro použití přehrávače? Já tady žádnou nemám...

pas®
hodnocení

Mám je WMP ten VLC jsem chtěl ze slunečnice stáhnout ale bez. systém mi dal echo rychle pryč . pokud máte odkaz , bezpečný odkaz na stažení pak velice děkuji.

tomas11*

máte 32bit nebo 64bit operační sys?

doplněno 20.12.15 14:00:

zkuste toto - pozor na přílepky lištička , rúzné jiné prohlížeče , antiviry a pod. ať si to nezasviníte.Prázdné políčko znamená nechci to , zaškrtnuté chci . Tak než něco odklepnete tak čtěte , bývá to hodně malými písmenkami.

pas®
20.12.15 13:49
hodnocení

64 bit

Trochu se vmísím. Když vašemu systému vadí slunečnice, pak zkuste přímo web autorů VLC.

pas®
hodnocení

Stáhl jsem VLC a maká to parádně , moc , opravdu moc děkuju.

tomas11*

ok dobře psal jsem vzkaz a zapoměl dát odkaz , tak hlavně je to OK.

pas®
hodnocení

Nevadí, opravdu moc děkuji za trpělivost a pomoc.

bour
hodnocení

0x

a kde ses zasekl. Proboha opravdu si chceš kazit zážitek DVD kvalitou (<720x576 px) Opravdu není ten film ke stažení na uložto/webshare např ve fullhd?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]