Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NEMOHU NAINSTALOVAT Google Widevine

Od: dakotaorka* odpovědí: 3 změna:

Nejsem žádná odbornice přes počítače,jsem naprostý samouk a donedávna jsem sse bez problémů dívala navoyo a nyní mi to už delší dobu nejde,protože si to vyžaduje pluggin Google Widevine,a ten nelze nainstalovat,mám Mozilu Firefox.Může mi tu někdo česky napsat,jak to mám udělat,abych mohlá dále sledovat voyo?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
dakotaorka*
hodnocení

Kdyby to takto šlo,tak už jsem to dávno udělala,ale toto mi nefunguje,nelze uložit a nainstalovat,stále mi to hlásí,že firefox zabránil nainstalování,.

doplněno 19.12.15 14:57:

Nelze to nainstalovat, jak jsem dostala odpověd, nějaký jiný způsob existuje?

orrall*
hodnocení

0x

Zdravím,taky jsem tenhle problém řešil,protože se na voyo dívám skoro každý den,a přišel jsem na to proč to nejde nainstalovat.protože tomu brání nová aktualizace Mozzila firefox-43.0.1 ted už je i 43.0.2 a taky to nejde (myslím že problém začal u této verze),vyřešil jsem to tak že jsem přeintaloval mozzilu na verzi 42.0,můžete zkusit i starší 41.0

tady je odkaz na starší verze mozzily: mujsoubor.cz/...

A potom si hlavně zakažte automatickou aktualizaci prohlížeče,stejně ty nové verze jsou k ničemu,já se řídím heslem v jednoduchosti je síla.

Doudám že jsem vám nějakým způsobem pomohl a přeji vám Štastný nový rok a snad vám už pojede i voyo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]