Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
vymenil jsem svuj stary Macmini za posledni Macmini i5. Vse ze stareho uz mam pretazene kabelem HDMI-HDMI. Avsak pri pouziti tohoto kabelu s monitorem Samsung B2430HD je obraz rozostreny. Po nejakem "studovani" na netu si myslim, ze by tam mel byt kabel Thunderbolt2 - HDMI. Jestli se domnivam spravne, kde ho koupit, nebo ze byste byl nekdo tak hodny a poslal mi odkaz?
Dekuji moc! Sebor
když se dívám na popis "mekintoše" - video přes HDMI nelze:
Grafika a podpora videa
Intel HD Graphics 4000
Digitální výstup videa přes Thunderbolt
Nativní výstup přes Mini DisplayPort
Výstup DVI pomocí adaptéru Mini DisplayPort – DVI (prodává se zvlášť)
Výstup VGA pomocí adaptéru Mini DisplayPort – VGA (prodává se zvlášť)
Výstup Dual-Link DVI pomocí adaptéru Mini DisplayPort – Dual-Link DVI (prodává se zvlášť)
Audio
Zvukový vstup (digitální/analogový minijack)
Linkový/sluchátkový výstup zvuku (digitální/analogový minijack)
Port HDMI s podporou vícekanálového výstupu zvuku
Podpora sluchátek s mikrofonem pro Apple iPhone
Vestavěný reproduktor
toto je kabel VGA s redukcí na DVI
a byť mekintoše nemám, předpokládám problém v nastavení grafické karty, ale to vám přes net nepomůžu - zkuste někoho z okolí, kdo má běžné znalosti s PC a dokáže to nastavit.
Ahoj, diky za rozsahlou odpoved, ale tolik udaju pro stareho dedka! Potreboval bych vedet, jestli ten vystup z macmini vzadu je minithunderbolt, protoze v navodu je psano thunderbolt2. V nabidce na Applemix.cz je kablik za 499.- prave s tim miniTh. Objednal bych si ho, ale aby mi potom treba nebyl k nicemu
.
Ahoj, tak jsem si ten kabel objednal, prisel na 600,- a je to k nicemu. Obraz stale lehce rozostreny. Mam monitor Samsung B2430HD, ktery rozliseni 1920x1080 podporuje, ale kdyz ho chci nastavit pres Predvolby systemu-monitor, tak tam toto rozliseni neni. Fakt jsem mel ostrejsi obraz se starym Macmini pres kablik DVI. Nevite nahodou nekdo, v cem je problem? Za event. odpoved dekuji! Sterba
Vlastne nevim, jestli to neni VGA. Pro jistotu prikladam foto
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.