Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

AVI, DVD na youtube - jaky program?

Od: rotorod® odpovědí: 2 změna:

dobrý den

chci se zeptat, existuje nějaký funkční program který mi po vloženi CD do mechaniky (avi nebo DVD) překonvertuje a nahraje přímo na muj učet na youtube? prosím ale pouze Vám odskoušené programy. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jmhad*
hodnocení

0x

já jsem sice laik, ale na youtube jsem se zaregistroval a teď jsme už dvakrát po přihlášení kliknul na "nahrát" v záhlaví a nahrál jsem na y co jsem potřeboval.

joudic*
hodnocení

0x

ne, ale do youtube muzete natahnout jakykoli soubor, krome dvd formatu... takze i jako laik to zvladnete. Pripadne to muzete predem grabnout pres SUPER (nejlepsi freeware video converter), vetsi problem nez nahrat video na YT, je najit download link SUPERu na oficialni strance :) Nicmene video tam muze poslat jake chcete, nemusite to konvertovat. Samozrejme problem je s velikosti, 15min video umi mit klidne i 30GB, ne ze by to youtube nebral, ale nahrani bude trvat par dni

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]