Nejste přihlášen/a.
Ahoj :.-)
mám snad menší problem í
poslední dobou mám pomaly ntb... předpokládám že je to tím, že mám na disku ktery je rozdělen na dva a na tom prvním oddílu který náleží systém málo místa což znamená a teď tam mám kolo tří... giga
dá se nějak odebrat z disku D: a přidat ma C:?
Dá se to, ale nepomůže ti to. Spíš potřebuješ v počítači vypnout programy, které se spouští automaticky po startu počítače. Další krok je defragmentace pevného disku, poté případně zbavení virů a spyware. Na rychlost počítače má vliv operační paměť (RAM), ta nemá s pevným diskem nic společného. První uvedené kroky by měly stačit.
Já tedy mám na děleném disku označeném jako C všechny programy, oddíl D slouží jako záloha a k ukládání filmů a pod. Jakmile jsem C zaplnil, pc se skutečně zpomalil. Poté jsem v Commanderu objemná data přesunul do D, asi 10 GB a vše bylo opět v pořádku. Defragmentace, používání CCleaneru, antivir beru jako samozřejmý a nutný předpoklad.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.