Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malá paměť

Od: malapamet odpovědí: 3 změna:

Ahoj :.-)

mám snad menší problem í

poslední dobou mám pomaly ntb... předpokládám že je to tím, že mám na disku ktery je rozdělen na dva a na tom prvním oddílu který náleží systém málo místa což znamená a teď tam mám kolo tří... giga :)

dá se nějak odebrat z disku D: a přidat ma C:?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tim
hodnocení

0x

Dá se to, ale nepomůže ti to. Spíš potřebuješ v počítači vypnout programy, které se spouští automaticky po startu počítače. Další krok je defragmentace pevného disku, poté případně zbavení virů a spyware. Na rychlost počítače má vliv operační paměť (RAM), ta nemá s pevným diskem nic společného. První uvedené kroky by měly stačit.

bruno*
hodnocení

0x

Já tedy mám na děleném disku označeném jako C všechny programy, oddíl D slouží jako záloha a k ukládání filmů a pod. Jakmile jsem C zaplnil, pc se skutečně zpomalil. Poté jsem v Commanderu objemná data přesunul do D, asi 10 GB a vše bylo opět v pořádku. Defragmentace, používání CCleaneru, antivir beru jako samozřejmý a nutný předpoklad.

tomas11*
hodnocení

0x

To tam máte opravdu málo místa , pokud tam máte také nějaké hry tak odinstalovat co už nehrajete atd, Některé novější hry vyžadují i 60GB volného místa .

Taky používejte Ccleaner včetně opravy registrů,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]