Vždycky jsem si říkal jak se na linuxech řeší crackovani ve hrách které se dají rozjet pod wine. Oficiální ubuntu fórum odmítalo v tomhle směru lidem radit a dobrých her přepsaných pro Linux bylo vždycky žalostně málo. Dneska mám na notebooku Wilde takže mě to tolik netankuje ale kdyby někdo podrobnosti k uvedenému problémů věděl rád se dozvím něco nového.
Jak říkám, dneska už mi jde jen o teorii, jestli crackované hry vůbec pod Linuxem rozjet šlo. Vím že wine některé hry podporuje, že existovala nějaká platforma Play on Linux, která seznam podporovaných her ještě rozšířila ale chtěl jsem vědět jestli šly i neoriginalni cédéčka. Co se týče Wárez fóra, to býval jednu chvíli můj koníček na tolik že ve dvou největších mám dodnes status VIP jenže tam byl bohužel vždycky Linux hodně okrajovou záležitostí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.