Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

FPS na linuxu?

Od: nomohakon® odpovědí: 8 změna:

Poradte mi nejakou bezduchou vyvrazdovacku na ubuntu, neco jako doom.

doplněno 15.12.15 23:52:

Pokud mozno zadarmo

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

dying light

doplněno 16.12.15 00:04:

tak tady uz si vyberete foresightlinux.se/...

doplněno 16.12.15 00:23:

nehraju :) chtel jste zdarma :) ..tam si prilis vybirat nemuzete, zkouknete nejaka videa tech her a stahnete si co vas zaujme

tomas11*

Fakt něco z toho hrajete? z těch screnů se mi to moc nezdá. Co je dle Vás nejlepší z toho odkazu?

hodnocení

Nechci souperit, nebo spolupracovat, to co hledám je masakr, proste neco na vybiti vzteku, frustrace a podobne.

Vždycky jsem si říkal jak se na linuxech řeší crackovani ve hrách které se dají rozjet pod wine. Oficiální ubuntu fórum odmítalo v tomhle směru lidem radit a dobrých her přepsaných pro Linux bylo vždycky žalostně málo. Dneska mám na notebooku Wilde takže mě to tolik netankuje ale kdyby někdo podrobnosti k uvedenému problémů věděl rád se dozvím něco nového.
Na linux foru Ti cracky nikdo radit nebude a je to dobře. Zkus warez fora.
Jak říkám, dneska už mi jde jen o teorii, jestli crackované hry vůbec pod Linuxem rozjet šlo. Vím že wine některé hry podporuje, že existovala nějaká platforma Play on Linux, která seznam podporovaných her ještě rozšířila ale chtěl jsem vědět jestli šly i neoriginalni cédéčka. Co se týče Wárez fóra, to býval jednu chvíli můj koníček na tolik že ve dvou největších mám dodnes status VIP jenže tam byl bohužel vždycky Linux hodně okrajovou záležitostí.

hodnocení

0x
Jukni na wiki ubuntu.cz. Je tam toho víc, dá se vybrat rozumně zpracovaná pařba...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]