Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mažou se savy

Od: mazousesavy odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám problém ohledně savů z her. Samy se mažou, i když s tím nic nedělám. Dělá to u všech her. Zkoušel jsem prohledat pc antivirem, přeinstalovat os (win 7 pre 64b), ale i tak to nepomohlo. Budu rád za každou radu, předem děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

0x

Opravdu? nebo je jen nemůžeš najít (nebo blbej crack?)

U jaké hry konkrétně?Třeba bude někdo vědět.

Možná se to dá dohledat.

doplněno 15.12.15 23:49:

Jako třeba že dvy dny tam jsou a pak ne?

Gothika jsem hrál asi 4? ale kam se ukládal se nepamatuji už .Ty ty savy vidíš a druhý den tam nejsou?

doplněno 15.12.15 23:52:

https://www.youtube.com/results?search_query=gothic+3+save

jaký gothic - 1,2,3,4?

tajemnak*
Tohle se často stává u cracknutnych her. Řešení (avšak trošku neprakticke) je po dohrání hry zálohovat složku se samy, nebo si tu hru koupit :)

mazousesavy
hodnocení

Jde mi především o hru Gothic a Diablo 2, oboje originál

doplněno 15.12.15 23:24:

To mazání není pravidelný, někdy se to smaže hned při druhým spuštění, jindy třeba až po šestým.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]