Nejste přihlášen/a.
Ahoj už tu zase otravovat
Co by ste na mým místě vyměnili v PC aby byl o něco výkonější !MAX 6000,-!prosím
CPU : QuadCore AMD Atheon II X4 645
CPUID : AMD Atheon)tm) II X4 645 Processor
Zákl. Deska : Gigabyte GA-880GA-UD3H v2
SPD : Kingston HyperX KHX1600C10D3/8G
Graf Karta : AMD Radeon HD 6770
Minimálne požiadavky:
64-bit Windows 7 / 64-bit Windows 8 (8.1)
Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940
6 GB RAM
Nvidia GPU GeForce GTX 660 / AMD GPU Radeon HD 7870
Odporúčané požiadavky:
64-bit Windows 7 / 64-bit Windows 8 (8.1)
Intel CPU Core i7 3770 3.4 GHz / AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
8 GB RAM
Nvidia GPU GeForce GTX 770 / AMD GPU Radeon R9 290
tak jestli se nepletu máš tam 1GB? grafiku -je vyžadována minimálně 2GB.
To ti bude muset poradit někdo jiný , to si netroufám , bohužel , snad se někdo ozve.
stáhni si tu utilitu a dej sem výsledky ať to někdo posoudí a ví co tam máš.
grafika 6000(gtx960) nebo 9000(gtx970) + 2000 zdroj, nuzky na plech 150, co tam mas dal
ne, jen, ze za 6k moc upgrade PC neudelas, muzes tak maximalne koupit grafiku a doufat, ze stavajici sestava (cpu+deska+ram) utahne naroky hry na vykon pc, aby to bylo hratelne
zdroj treba alza.cz/...
Já Tě nepotěším a asi řekneš, že nemám zdržovat a psát. Ale do tohoto zařízení nic neinvestuj. To zkrátka nejde. Jsou již jiné technologie. Postav ho vedle jako záložní a nakup nový. Možná blbý nápad, ale já již mám čtvrtý, protože dokupováním zvedneš výkon o trochu a pokud by šlo o hry, mají tam jiné jakési ,,povely".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.