Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vybírám multifunkční tiskárnu na domácí využití. cena ideálně do 3000kč. jakou byste doporučili?
co toto? multifunkcni-zarizeni.heu/...
Mám tu první - Samsung, akorát bez wi-fi. A občas si říkám, jestli bych ji koupila znovu, ale vím, že jsou daleko horší tiskárny. Každopádně bych teď brala tu wi-fi, asi z 25% mi ji při odpojení kabelu pak při opětovném připojení počítač nerozpozná (resp. chce to vychytat čas, kdy je PC v klidu, pak ji najde v pohodě). Originální toner 1100,-, neoriginální 500,- až 700,-. Vytisknu 1000-1300 papírů na toner, ale musí to být opravdu text, jakmile je obrázek nebo nějaká šeď, tak toner ubývá šíleným tempem. Kopie učebnice i 2,- za stránku. Taky mi bere papíry křivě a má podivné nastavení při kopírování (vytiskne první stránku a ptá se, jestli chci další, musím tisknout "ne" a pak teprve lezou další). A pomalu se probouzí, ale u toho si nedělám iluzi, že jsou jiné lepší. Prostě přijdu, probudím ji, hodím list na sklo a chci kopírovat, ale musím dobrých pár sekund počkat...
Nevím, jestli bych vypíchla klady, s jinými tiskárnami jsem v poslední době nepřišla do styku. Určitě tiskne rychle a připadá mi bytelná. Ovládání jsem nestudovala, jde intuitivně. Jako u málokterých kopírek nemám problém se zvětšováním obrazu, vždy mi vyšlo. To mě zatím napadá, klidně se ptejte.
Papír se mi za 10 měsíců zasekl dvakrát, v obou případech to byla moje chyba, byl blbě nastrčený v podavači.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.