Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihlaseni do windows

Od: chuffu odpovědí: 11 změna:

Mám takový problém, že po tom co zavřu víko a pak ho otevu, tak se musím znovu přihlásit do Windows. Začalo mi to myslím dělat po nějakých aktualizacích teď o víkendu. Musím počítač vypnout a pak to naběhne normalne bez přihlášení, to mám vyplé.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ovládací panelyVšechny položky Ovládacích panelůMožnosti napájeníNastavení systému

" Vyžadovat heslo"

doplněno 15.12.15 11:09:

Znáte admin heslo?

doplněno 15.12.15 12:07:

Heslo správce se zadává při instalaci systému. Pokud jej nemáte, pak zřejmě jediný způsob získání hesla bude reinstalace WIN - nebo kontakt na člověka, který instaloval .. třeba si vzpomene.

doplněno 15.12.15 12:44:

zkuste tento postup... třeba to vyjde - diit.cz/...

chuffu
hodnocení

jo uz sem na to prisel, jenze sem si mezitim nejak zmenil typ uctu a nemuzu nikde nic zmenit :) nemuzu prriit na to jak se prihlasit jako administrator

chuffu
hodnocení

to prave neznam, myslel jsem ze je stejne jjao pri prihlaseni do Windows, nemuzu se nikde prihlasit jako spravce

chuffu
hodnocení

no preinstalovat mi to nejde protoze to po me chce prihlaseni jako administrator.

NB jsem kupovat s OS 8.1 a pak upgradoval na W10.

Jako všechno mi funguje akorátnemůžu nikde nic měnit

111®

jo kdo chce WIN 10 má je mít a nesmí se divit nastavení na tvrdo...

k2

Nejak mi unika souvislost mezi verzi OS a nemoznosti cokoliv nastavit z duvodu zapomenuteho hesla.
Ale chapu, ze dnes je moderni a in na W10 nadavat...

chuffu
hodnocení

ja nenadavam na W10, jestli to bylo na mě

chuffu
hodnocení

Toz nic, do toho se vubec nemuzu dostat, takze soubory na Flasku a zkusim to hodit do vychoziho nastaveni

111®

když už je to OK ten SW se instaluje nebo jen spustí?

chuffu
hodnocení

sorry, ted nevim o cem je rec

111®

už to neřeš, už to vím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]