Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,
je tu někdo kdo má přehled a ví jak je na tom Windows 10 aktuálně? Mám ntb, kde mám Win8.1 a uvažuji o přechodu na 10... lépe znovupřechodu. Někdy v začátekm září jsem 10 vyzkoušel, ale po chvilce jsem to zase vrátil zpět se slovy "počkám, až to bude dobře doladěný". V tý době jsem měl totiž ntb s Win8.1. zaplý za 15sec a Win10 za 60sec.
Proč nad přechodem uvažuji? Štve mě ten Start ve stylu metra a co si doufám dobře pamatuji, že by měl být napsán tak, aby byl rychlejší.
Je kdyžtak někde najaká stránka, kde by byly tyto aktuality a doporučení, jestli je ta správná chvíle na Win10 přejít? Jinak ntb využívám na školní/kancelářské účely... žádné hry... teda až na nějaké příležitostní typu Emergency4. CS1.6 non-steam, DF:BHD a gameboy emulátor. :D
Díky
Já si do Win 8.1 nainstaloval Start8 a mám nabídku start přesně jako byla v sedmičkách, jen pasující do stylu osmiček (hranatá) Win10 mi nevyhovoval ve více aspektech a jeho nová nabídka start mě zrovna taky moc nezaujala, tedy spíše téměř nemožnost jejího nastavení.
(průhlednost se dá vypnout, ale mám průhledný i panel, tak se mi to k tomu hodilo víc)
Přešel jsem z W8.1 na W10 a za 24 hodin jsem se urychleně vracel zpět (záloha systému pomocí Acronisu). Proč? Dříve mi W8.1 nabíhaly za cca 25 sekund, po upgrade na W10 cca 2,5 minuty
Některé programy se tvářily, že něchtějí s W10 spolupracovat - ale nakonec šly, a naopak, nekteré které se tvářili, že půjdou - tak nešly
Takže si počkám, až M$ vychytá všechny problémy! Mezitím jsem si zakázal veškeré aktualize na W10 (!) a v pohodě jedu na odzkoušeném systému
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.