Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Win10 aktuálně

Od: blackburn* odpovědí: 2 změna:

Zdravím všechny,
je tu někdo kdo má přehled a ví jak je na tom Windows 10 aktuálně? Mám ntb, kde mám Win8.1 a uvažuji o přechodu na 10... lépe znovupřechodu. Někdy v začátekm září jsem 10 vyzkoušel, ale po chvilce jsem to zase vrátil zpět se slovy "počkám, až to bude dobře doladěný". V tý době jsem měl totiž ntb s Win8.1. zaplý za 15sec a Win10 za 60sec.
Proč nad přechodem uvažuji? Štve mě ten Start ve stylu metra a co si doufám dobře pamatuji, že by měl být napsán tak, aby byl rychlejší.
Je kdyžtak někde najaká stránka, kde by byly tyto aktuality a doporučení, jestli je ta správná chvíle na Win10 přejít? Jinak ntb využívám na školní/kancelářské účely... žádné hry... teda až na nějaké příležitostní typu Emergency4. CS1.6 non-steam, DF:BHD a gameboy emulátor. :D :-D
Díky :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já si do Win 8.1 nainstaloval Start8 a mám nabídku start přesně jako byla v sedmičkách, jen pasující do stylu osmiček (hranatá) :) Win10 mi nevyhovoval ve více aspektech a jeho nová nabídka start mě zrovna taky moc nezaujala, tedy spíše téměř nemožnost jejího nastavení.

doplněno 14.12.15 19:38:

(průhlednost se dá vypnout, ale mám průhledný i panel, tak se mi to k tomu hodilo víc) :)

Win10 aktuálně

beri49*
hodnocení

0x

Přešel jsem z W8.1 na W10 a za 24 hodin jsem se urychleně vracel zpět (záloha systému pomocí Acronisu). Proč? Dříve mi W8.1 nabíhaly za cca 25 sekund, po upgrade na W10 cca 2,5 minuty *zed*

Některé programy se tvářily, že něchtějí s W10 spolupracovat - ale nakonec šly, a naopak, nekteré které se tvářili, že půjdou - tak nešly *afro*

Takže si počkám, až M$ vychytá všechny problémy! Mezitím jsem si zakázal veškeré aktualize na W10 (!) a v pohodě jedu na odzkoušeném systému *ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]