Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě notebooku

Od: danka* odpovědí: 7 změna:

Prosím poradte jaky notebook pro 9 letou vnučku,je to její jediné přání od Ježíška a já se v tom vůbec nevyznám,předpokládám,že jsou i nějaké levnější než za 10 tisíc,děkuji za info

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Kupte jí tablet. Cena kolem dvou tisíc a užije si víc než s nějakým notebookem.
tajne*

Dovolím si nesouhlasit, notebook se dá použít mnohem lépe, já tablet nemám a určitě ho nechci, je nepraktický, špatně se na něm píše, má jen jedno USB, což je dnes, když se přes USB přopojuje všechno sakra málo.

Omlouvám se za offtopic.

Přečtěte si znovu dotaz. Jde o devítiletou vnučku - určitě na něm nebude něco psát nebo pracovat. Bude hrát hry, brouzdat na netu a koukat na filmy. Notebook je pro ni zbytečně velký, zbytečně těžký, zbytečně drahý, zbytečně zbytečný.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Záleží na tom, k čemu ho chce. Pokud nemá doma PC, tak vyhoví v podstatě každý s displejem 15". Menší bych nebral. Pokud PC má, tak lze zvolit i menší. Náročné hry na něm asi hrát nebude, to by pak byla cena někde úplně jinde.

hodnocení

0x

Tablet notebook nenahradí. Pokud chcete nový, tak třeba tento: notebooky.heureka.cz/...

uhgf
10 000 mi prijde na notebook docela malo, ale tenhle vypada jakstaks

kabod*
hodnocení

0x

Vzpomínám na kreslený vtip tuším od Renčína k Vánocum: Nejkrásnější dárek jste vy sami..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]