Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LCD monitor, jaký by jste mi doporučily

Od: kubinec® odpovědí: 6 změna:

Tak nevím na co se mám zaměřit a tímto vás prosím o radu a vaše tipy jaký monitor LCD by jste mi doporučily.
momentálně mám 17 palcový CRT monitor HYUNDAY Image Quest V 773 ( au už mě bolí oči,no jo no denně cca 6 hodin*hi*)
cenu prosím taky nějakou"slušnou", nevím cca do 4000,-kč! dá se to vůbec pořídit za tuto cenu?
děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nu to neni moc, nezapomen ze monitor nekupujes kazdy rok tak by jsi nemusel tolik setrit, ale rekneme ze v te cenove kategorii neni spatny tenhle (podle mě, ať to Spider zkoukne ;)) dvtech.shop.ekatalog.biz/...

hodnocení

a co tento?

patro.cz/...

Je to sirokouhla 19, to je docela spatna volba podle me- moc male na sirokouhle, dvacitka v sirokouhle je dle meho nazoru lepsi volba (kdyz uz nechces 22). Rozhodnuti bude ale stejne na tobe ;) Jinak jsou to hodne podobne LCD

V této cenové hladině nic lepšího čekat nemůžeme. O té době odezvy mám ale pochybnosti. Nicméně i reálná vyšší hodnota bude vyhovující. Na kancelářskou práci vyhovující. V širokoúhlé variantě (jinou bych už dnes ani nevolil) bych pod 20"nešel. Možná ještě 19"ale jen v případě žalostného nedostatku financí.

smejky123*
hodnocení

0x

Doporučuju značku Acer. Momentálně vyrábí snad nejlepší LCD na svou cenu.

tomh*

Největší vývoj v LCD panelech zaznamenal Samsung. Koupě Aceru a to čehokoliv by byl risk. Já osobně mám 22"Samsung SyncMaster 2232bw a jsem nadmíru spokojený. Takže opravdu doporučím něco takového. Prostě jakýkoliv Samsung, tak chybu neuděláš...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]