Nejste přihlášen/a.
Krásný dobrý den,
mám několik videí, které by jsem chtěl vypálit a darovat dědovi, který si je bude prohlížet přes dvd přehrávač na TV. A nechci, aby po vsunutí disku se mu objevili několik nasázených hala bala videí, ale aby to měl rozdělené.
Mám vypálené od známého (který už bohužel nežije, tutíž se ho nemůžu zeptat) cd, kde se objevilo v pozadí video (v tomto případě moře, vlny - tiché, nenápadné), vložil hudbu a měl po ploše okénka s názvy. Ty se daly rozkliknout a buď už jste se dívali na video nebo bylo další, stejně udělané, rozdělení.
Totéž bych chtěl udělat i já. nebo alespoň něco podobného, ale nevím, jak to mám zadat do vyhledávače, aby mi něco našlo. Proto se obracím na vás.
Omlouvám se za krkolomné vysvětlení, ale doufám, že jste vše pochopili a poradíte.
Předem moc děkuji, Hrubeš.
Pokud mě paměť neklame, tak jsem na výrobu klasického DVD používal PhotoStory a Windows Movie Maker. Tam se nasázely obrázky, videa, hudba, přechody ... K vlastnímu vypálení pak Nero nebo Clone DVD - Vypálit jako klasické DVD, tam se tuším pak nastavila ta klasická okna s nabídkou. Jako na originálním DVD. Ale s těmito programy je potřeba se naučit pracovat, takže aby to k něčemu vypadalo, tak to chce hodně času.
Jsou to programy na výrobu prezentace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.