Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zablokovaný přístup do Rockstar clubu-gta5

Od: jirkamusil odpovědí: 3 změna:

Nahrávám hru GTA5 do pc a při registraci do Rockstar social clubu jsem zadal špatný rok a systém mě zablokoval. Nevíte někdo co s tím? Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pee*
hodnocení

0x

Zdravím, pochopil jsem to dobře že jste se registroval na Rockstar klub a zadal jste tam špatně rok narození a účet Vám byl zablokován? Jestli jste se registroval tak předpokládám že na účtu nebyl nahraný nějaký rank. Tak se zkuste znovu registrovat..

tomas11*
hodnocení

0x

Tak já dobré hry (podle mne , každému se zamlouvá něco jiného) hraji ale ne on-line , nevím jak to přesně funguje ale pokud jsi tam zadal nějaký rok narození možná pod 15 až 18 let , tak bych se nedivil že by Ti to blokli protože se to tedy neslušnými výrazy opravdu jen hemží , a je tam psáno že je to pro starší , ale jak to je přesně nevím.

Na druhou stranu je to po Mafii , asi dle mne druhá hra v pořadí , což mne překvapilo protože předešlé díly byly na nic.

doplněno 15.12.15 22:59:

Tady to máš -věkové omezení je 18let , ale jak to hlídaj nevím (možná to ani nejde)

Parametry a specifikace

Porovnat

Typ hry

Akční

Věkové omezení

18

Závadnost obsahu

Vulgární mluva, Drogy, Sex, Násilí

Lokalizace

anglická

Řada procesoru

Intel Core i5, AMD X8 FX

Doporučené požadavky

Frekvence procesoru

3,2 GHz

Grafická karta

NVIDIA GeForce GTX 660

Paměť RAM

8 GB

Potřebný prostor na HDD

65 GB

Operační systém

Windows 8 64-bit, Windows 7 64-bit

Minimální požadavky

Řada procesoru

Intel Core 2 Quad, AMD Phenom Quad-Core

Frekvence procesoru

2,4 GHz (2,4 GHz)

Grafická karta

nVidia GeForce 9600 GT, Radeon HD 4870

Paměť RAM

4 GB

Potřebný prostor na HDD

65 GB

Operační systém

Windows 8 64-bit, Windows 7 64-bit

Ostatní

Ostatní

DLC, Multiplayer, Nutnost internetového připojení

Více parametrů

kucik
hodnocení

0x

Ahoj, právě řeším stejný problém, zatím bez úspěchu. Vyřešil jsi to nějak? pls, poraďte na: radek.kucik@centrum.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]