Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obrázek účtu

Od: shortak* odpovědí: 3 změna:

Upgradoval jsem NB s Win8.1 na Win10. Do měsíce jsem se vrátil na Win8.1. Od té doby mi zmizel obrázek účtu(mám jediný Admin), zobrazuje se jen silueta panáčka. Při pokusu o vložení obrázku hlásí Chyba akci opakujte. Zkouším i v nouzovém režimu, nic.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, vkládáte obrázek vlastní nebo si tam vybíráte z nabídky? Pokud je to obrázek vlastní, tak není moc velký? Účet máte nastaven jako administrátorský?

Zdravím!

doplněno 13.12.15 07:29:

Vlastní obrázek má mít rozměr 48 x 48 pixelů a musí být ve formátu BMP (např. vlastni.bmp).

Potom by už neměl být problém.

doplněno 13.12.15 17:30:

Takže, problém stále je. Vycházel jsem z OS WIN-XP, ale Vy máte novější. Tak si musíte najít tu složku, kde jsou obrázky a přesně podle Vlastností některého obrázku, který tam najdete, si vyrobíte obrázek vlastní (a také ho do této složky potom umístíte). V OS WIN-XP to je na disku C/Documents and Setting/All Users/Data aplikací/Microsoft/User Account Pictures/ Default Pictures. Možná, že je to jiný formát obrázku (např. PNG), tak to tam už uvidíte.

shortak*
hodnocení

Zdravím. Účet mám admin, obrázek vlastní, i jsem zkoušel co nejmenší a nic. Pořád hlásí Chyba zkuste znovu. Díky za odpověď.

shortak*
hodnocení

Nemaká. Zkouším 48x48 pixelů-BMP, i vetší BMP - nejde, hlásí Chyba obrázku, opakujte akci - a nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]