Nejste přihlášen/a.
Upgradoval jsem NB s Win8.1 na Win10. Do měsíce jsem se vrátil na Win8.1. Od té doby mi zmizel obrázek účtu(mám jediný Admin), zobrazuje se jen silueta panáčka. Při pokusu o vložení obrázku hlásí Chyba akci opakujte. Zkouším i v nouzovém režimu, nic.
Dobrý den, vkládáte obrázek vlastní nebo si tam vybíráte z nabídky? Pokud je to obrázek vlastní, tak není moc velký? Účet máte nastaven jako administrátorský?
Zdravím!
doplněno 13.12.15 07:29:Vlastní obrázek má mít rozměr 48 x 48 pixelů a musí být ve formátu BMP (např. vlastni.bmp).
Potom by už neměl být problém.
doplněno 13.12.15 17:30:Takže, problém stále je. Vycházel jsem z OS WIN-XP, ale Vy máte novější. Tak si musíte najít tu složku, kde jsou obrázky a přesně podle Vlastností některého obrázku, který tam najdete, si vyrobíte obrázek vlastní (a také ho do této složky potom umístíte). V OS WIN-XP to je na disku C/Documents and Setting/All Users/Data aplikací/Microsoft/User Account Pictures/ Default Pictures. Možná, že je to jiný formát obrázku (např. PNG), tak to tam už uvidíte.
Zdravím. Účet mám admin, obrázek vlastní, i jsem zkoušel co nejmenší a nic. Pořád hlásí Chyba zkuste znovu. Díky za odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.