Nebo taky tepelná pojistka... Kdypak se naposledy počítač čistil od prachu a měnila teplovodivá pasta?
srnka*
Počítač čistíme od prachu každý měsíc ale teplovodivá pasta? tak to teda asi nikdy co a kde to prosím je
tomas11*
Myslíte tedy utřít z povrchu , nebo odkrytovat a vyčistit?
fiser22*
čištěním jest myšleno odkrytovat počítač, vyčistit - nejlépe sundat, všechny chladiče a ventilátory od zaneseného prachu, a jednou za čas vyměnit teplovodivou pastu (bílá nebo červená) pod chladičema
A co když máte vypnutí počítače naprogramované v PC?. Změřtě si čas vypínaní počítače, pokud je to vždy stejné - např. 5 min., tak si to prověřte.., Pokud by byl PC zanesen prachem, tak by jste slyšel celkem hlasitý běh ventilátoru,automatické vypínaní PC je časté nastavení..
Tipnul bych buď špatný zdroj nebo špatný kontakt kabelů.
tomas11*
Tak já bych opravdu mrknul na ty zanesené chladiče uvnitř - zrovna předevčírem přiběhl soused , přesně to samé -no tedy okamžitě po startu se PC vypínal , škoda že jsem to nevyfotil neuvěřitelně totálně vše zacpané prachem , a mám dojem že tak dva roky zpět jsem mu to už čistil.
srnka*
čistěné je to i ve vnitř i z venku utřený prach. Vypadá to jak kdyby byl pokles elektriky tak se vypne ale hned zase zapne sám. Eletrika funguje dobře jinačí počítač je v poho. Myslím že v prachu to asi není tam je to vymetené jak ve škatulce aale čert ví, děkuji za odpovědi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.