Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Základní deska(motherboard)

Od: rener odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,odešla mi základ.deska Gigabite GA-MA69NH-S2.Jakým typem ji můžu nahradit.i starší-popř.

kde sehnat.

Děkuji za odpověď

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

neo*
hodnocení

0x

zdravím a co jste měl za procesor?

rener
hodnocení

procesor AMD Athlon th64 r.2005

neo*

v odkazu mate podporované CPU vaší zakladní desky který je váš? gigabyte.com/...

rener
hodnocení

moc díky za odpověď,ovšem jakožto laik nevím co z množství základ.desek vybrat.

Jsem jen "uživatel",-vyměnil jsem vadný zdroj(ATX-350 PNF za ATX-350 PFC-ještě

jsem zkonil písmena PNF za PFC).Na závadu jsem přišel připojením zdroje z druhého

Pc,a vadnou desku mi diagnostikovala firma.Mechanickou výměnu kus za kus ovšem

svedu.Toť asi vše co vím o Pc.Nechci do starého pc moc investovat,tak se zeptám

dotřetice a naposled,jaký typ desky s ohledem na cenu(do 500,-) i starší vybrat.

díky za odpověď

neo*

Dobrý den

Typ desky je závyslí na procesoru co máte respektive ,socket může pasovat ,ale deska jako taková ho nemusí podporovat.

Na foto je co by mě zajímalo podle toho něco vyberem ,ale samozřejmě jen bazarovou.

Základní deska(motherboard)
rener
hodnocení

Dobrý den,tak jsem se mrknul na procesor-ADA3200IAA4CN.

neo*

Tady je první možnost aukro.cz/...

druhá : aukro.cz/...

pak dám třetí ale to už se vzdalujem váší ceně : aukro.cz/...

nebo : pc.bazos.cz/...

a snad tato pc.bazos.cz/...

rener
hodnocení

Dobrý den,děkuji za práci,kterou jste pro mě udělal.Jak se Vám mám odvděčit,jsem rád,že dobří lidé ještě žijí.

Pokud mi napíšete adresu,pošlu flašku "domácí" a myslím vážně,

Pokud tu stařenku-Pc-rozchodím,dám vědět

s pozdravem René Bőhm Hodslavice-sever moravy

neo*

Děkuji a přeji hezký večer ,jistě jsou u vás skvělé destiláty a malou ochutnávkou nepohrdnu. Napište mi E-mail pak se domluvíme.

Ještě k vaší záležitosti, vyměnou zakladní desky se pravděpodobně nevyhnete přeinstalováním Windows.

Je tady možnost ,že se tomu vyhnete pokud bude mít ta nová stejný chipset .Z těch mích nabízených ho má tato aukro.cz/...

Jen chci říct ,že pokud jsem někdy měnil pouze základní desku tak PC najelo na plochu Windows a ano pak se stějně musely opravit ovladače, ale to už je malina. Nemusí to být pravda... rozhodně mě bude zajímat jak jste dopadl přeje Jarda Syrový od Třebíče- Vysočina

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]