Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wii na novej TV-obraz

Od: danner122 odpovědí: 1 změna:
Před pár měsícema jsem si koupil novou TV. Funkuje v poho na ps4 taky v poho.. Tedka jsem tam chtěl připojit Wii tam to tam připojim (přes ty 3 barevný konce) no a obraz strašně zrní a je cernibilej.. Na ten druhej Tv to bylo v poho.. Když to připojim přes tu redukci tak je to v poho ale mám ji na zdi a to se mi tam nevejde tak to potřebuju připojit rovnou .. Může bejt vadna ta koncovka v TV? Nebo čím to může bejt?
Wii na novej TV-obraz
Wii na novej TV-obraz #2

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Stalo se mi jednou to samé. Hádám, že ty "3 barevný konce"ve vašem případě nejsou CINCH, ale "Y Pr Pb". Hledejte tedy na televizi konektory s tímto označením (Component video IN), pokud to tedy vaše TV má.
Viz obrázek:
download.p4c.philips.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]