Nejste přihlášen/a.
Mohu pro zálohování ve W 7 použít vnější disk,který není prázdný? Mám na něm již uloženo dost věcí. Přesto je jeho volná kapacita dostatečná. Nikde se nemohu dopídit informace o tom, zda-li nebude disk pro zílohu smazán (formátován). Vybrat k záloze mohu dle libé vůle. Ale jak to dopadne s diskem pro uložení zálohy se nikde nedopátrám. Na disku si mohu vytvořit složku pro umístění zálohy, ale tuto nemohu nastavit. Označit mohu pouze vnější disk jako takový. A nebo musím použít úplně nový (neobsazený) disk? Děkuji za poradu.
Ano mužete zálohovat na disk který není prázdný ,ale má dost volného místa na zálohu.Před zálohováním se nemusíta bát že vám Win7 .disk naformátuje aspoň mě to nedělá a mám vedle zalohy i složky z jinýma soubory. A ano taky jsem se pokoušel na externím disku vytvořit složku s domněním že se zaloha vloži do ní...nic takového se nestalo.Prostě máte možnost pouze volby media kam se záloha provede.Za celou dobu asi 4roky co to takto mám i z bitovou kopii se nestal žádný problém i co se týče obnovy z bitové kopie.
Na foto je ukázka obsahu zal disku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.