Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zálohování ve W 7

Od: crvok* odpovědí: 1 změna:

Mohu pro zálohování ve W 7 použít vnější disk,který není prázdný? Mám na něm již uloženo dost věcí. Přesto je jeho volná kapacita dostatečná. Nikde se nemohu dopídit informace o tom, zda-li nebude disk pro zílohu smazán (formátován). Vybrat k záloze mohu dle libé vůle. Ale jak to dopadne s diskem pro uložení zálohy se nikde nedopátrám. Na disku si mohu vytvořit složku pro umístění zálohy, ale tuto nemohu nastavit. Označit mohu pouze vnější disk jako takový. A nebo musím použít úplně nový (neobsazený) disk? Děkuji za poradu.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

neo*
hodnocení

2x

Ano mužete zálohovat na disk který není prázdný ,ale má dost volného místa na zálohu.Před zálohováním se nemusíta bát že vám Win7 .disk naformátuje aspoň mě to nedělá a mám vedle zalohy i složky z jinýma soubory. A ano taky jsem se pokoušel na externím disku vytvořit složku s domněním že se zaloha vloži do ní...nic takového se nestalo.Prostě máte možnost pouze volby media kam se záloha provede.Za celou dobu asi 4roky co to takto mám i z bitovou kopii se nestal žádný problém i co se týče obnovy z bitové kopie.

Na foto je ukázka obsahu zal disku.

Zálohování ve W 7

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]