Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vše odstranit z WIN7

Od: vanasi® odpovědí: 4 změna:

Prosím Vás,jak mám odstranit z WIN7 windows media player,internet explorer,windows media center a další bludy.Moc díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den.Myslím,že to úplně nepůjde.Ty programy jsou součástí operačního sysrému.Já mám Vistu a taky to nejde.resp.nevím jak,bez toho,abych zřejmě nějak poškodil OS.Možná někdo poradí lépe.

pavkazji*
hodnocení

1x

Je to součást winu takže to neriskuj,raději nainstaluj podobné programy které ti vyhovují. zkraceno.cz/...

majcoo
hodnocení

0x
Da sa to a nic sa nestane ovladaci panel programy a sucasti tam niekde to najdes uz som to robil len si nepamatam pod akym nazvom..myslim ze pridat alebo odebrat soucasti windows.. odkliknes co nechces restart a mas to ziadna panika nc nepkazis

hodnocení

0x

Oni ti v kompu nějak překážejí? Nebo proč je chceš odstranit?

Nepoužívej je a hotovo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]