Nejste přihlášen/a.
Dobrý den odznařují se mi ikony na notebooku. Když spustím jakékoliv okno, tak se mi začne odznačovat. Pořád na něj musím klikat, aby se vůbec s ním dalo pracovat. Nevíte čím by to mohlo být?
neco je s touchpadem nebo je zasekla klavesa na klavesnici, jako prvni to trochu projedte mechanicky a udelejte poradny restart windows
restart jsem myslel, ze vetsina lidi nevypina notebook, pouze uspi, tak abyste udelala poradny restart jako na PC, ne zadne hrabani v pocitaci... Start> Shutdown> Restart
no vzal bych ho na reklamaci, dokud je to hned po koupi... s tim, ze jste ho ani zatim nezacala ani poradne pouzivat a uz se neco deje s touchpadem...
Projela jsem ntb antivirem, nic to nenašlo. A v OS se nechci hrabat. NTB mám cca 2 měsíce, tak aby mi pak kdyžtak uznali reklamaci a neřekli, že jsem s tím něco udělala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.