Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stáhnout z youtube video s titulkama?

Od: lujs® odpovědí: 6 změna:

Zdravím.

Poradil byste mi někdo prosím jak mám stáhnout z youtube video který obsahuje titulky?

Jak je možný že se mi zobrazujou ve videu titulky v češtině a když pošlu kámošce mejlem na to video odkaz tak jímse ukazujou titulky v angličtině? Ona tvrdí že to je tím že má win7 a já mám zase win10. Já osbně si teda myslím že na to verze windowsů nemá vliv ale můžu se mejlit.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

a jsou to titulky, které obsahuje to video nebo titulky, které si můžete zapnout/vypnout nebo změnit jejich jazyk v nabídce od youtube (vpravo dole)?

hodnocení

Jedná se o titulky který popisujete který se pouští vlevo hned vedle kolečka NASTAVENÍ.

Oni tam můžou bejt ještě nějaký jiný titulky?.?.?

doplněno 10.12.15 20:48:

Na to nastavení toho překladu už sme přišli akorát že to musí pokaždý nastavovat protože se to nastavení dycky překlapne zpátky na anglický titulky.

A jak s tím stahováním?.?.?

doplněno 12.12.15 11:35:

To nikdo nepoužívá na stahování videí z jůtůbka nějakej program kterej stáhne i titulky?.?.?

Ano, mohou být přímo součástí videa.

Ale pokud to jsou ty z nastavení od yt tak ať si kamarádka akorát změní jazyk těch titulků... právě v té nabídce vedle kolečka nastavení.

doplněno 10.12.15 21:41:

Ano, to je jasné, protože odkaz odkazuje na video v původní verzi, změněné titulky se v adrese neprojeví.

Stahovat zkuste třeba pomocé tohohle:

technet.idnes.cz/...

nebo projděte vše o tomto tématu na googlu:

google.com/...

scv®
hodnocení

0x

youtube-dl umí mimo jiné zobrazit všechny dostupné titulky, stáhnout s videem všechny nebo jen jedny zvolené.. ale předpokládám, že když používáte W10, tak tohle nebude program pro Vás.

roumen
hodnocení

0x

existuje nějaký userscript pro youtube, který umí stáhnout titulky

na stažení videa je Youtube links

pesseveze
hodnocení

0x
Zde: y2mate.com
Můžete stáhnout video mp4 i mp3 (bez placení, ale sem tam nějaká reklama)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]