Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Poradil byste mi někdo prosím jak mám stáhnout z youtube video který obsahuje titulky?
Jak je možný že se mi zobrazujou ve videu titulky v češtině a když pošlu kámošce mejlem na to video odkaz tak jímse ukazujou titulky v angličtině? Ona tvrdí že to je tím že má win7 a já mám zase win10. Já osbně si teda myslím že na to verze windowsů nemá vliv ale můžu se mejlit.
a jsou to titulky, které obsahuje to video nebo titulky, které si můžete zapnout/vypnout nebo změnit jejich jazyk v nabídce od youtube (vpravo dole)?
Jedná se o titulky který popisujete který se pouští vlevo hned vedle kolečka NASTAVENÍ.
Oni tam můžou bejt ještě nějaký jiný titulky?.?.?
Na to nastavení toho překladu už sme přišli akorát že to musí pokaždý nastavovat protože se to nastavení dycky překlapne zpátky na anglický titulky.
A jak s tím stahováním?.?.?
To nikdo nepoužívá na stahování videí z jůtůbka nějakej program kterej stáhne i titulky?.?.?
Ano, mohou být přímo součástí videa.
Ale pokud to jsou ty z nastavení od yt tak ať si kamarádka akorát změní jazyk těch titulků... právě v té nabídce vedle kolečka nastavení.
Ano, to je jasné, protože odkaz odkazuje na video v původní verzi, změněné titulky se v adrese neprojeví.
Stahovat zkuste třeba pomocé tohohle:
nebo projděte vše o tomto tématu na googlu:
youtube-dl umí mimo jiné zobrazit všechny dostupné titulky, stáhnout s videem všechny nebo jen jedny zvolené.. ale předpokládám, že když používáte W10, tak tohle nebude program pro Vás.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.