Nejste přihlášen/a.
Zdravím,mám 2 notebooky,na obouch mám stejný e-mail,ted chci jeden prodat,tak se ptám,bude mě chodit stejná pošta na oba 2,případně jak tem prodávající mail zrušit/nejsem v tomto vůbec zdatný,tak se profíkům za můj blbý dotaz omlouvám/
Ještě bych se chtěl zeptat,jestli by teoreticky bylo možné,že tomu,co noutbuk prodávám a znám jeho majlovou adresu,ale neznám heslo,bylo by tzv.napíchnout se na něho,na jeho majli,neříkám,že to chci udělat,stejně bych to nesvedl,ale zajímá mě to,jestli by to bylo možné.
V jakém programu čtete maily? Pokud v outlooku, tak Soubor - Nastavení účtů - Odebrat. Pokud v jiném programu, tak tam to bude podobné.
Před prodejem bych stejně doporučil dát nb někomu, kdo umí zformátovat disk a přeinstalovat systém. Přecejenom máte v počítači spoustu osobních informací, maily počínaje a fotkami z toho děsnýho mejdanu konče...
Zrušte si automatické přihlášení se na mail u prodávaného NB. Tak se nový majitel na vaši poštu nedostane. Nevím, jak konkrétně se to u vás dá zrušit, protože nevím u koho provozujete svoji adresu. Pokud jste na seznam.cz , stačí kliknout na šipku vedle vaší adresy a zrušit fajfku v okénku pamatovat si mně.
Ano,mám seznam.cz,noutbuk asus a jsem z toho hotovej,na liště nahoře jsem našel ty NÁSTROJE,ale co tam píše kolga výše nemám,kdybyjste se mi vice rozepsali,pro vás je to-samozrejmé-ale já jsem antitalent,děkuji
Z e-mailu se odhlašte na www.seznam.cz vpravo nahoře kliknete na svůj mail a z nabídky vyberete odhlásit. Potom najedete na přihlašování a pokud máte údaje uložené tak je jen vyberte a před kliknutím na přihlásit odškrtněte "pamatovat si mě".
Pokud ntb prodáváte bylo by stejně dobré ho nějak pročistit a vymazat všechny programy atp. Což většinou vymaže i tyto přihlašovací údaje.
Dobrý den, já bych ještě doporučil změnit si v nastavení schránky na Seznamu heslo.
Potom už se tam nikdo z prodaného NTB nepodívá, resp. nepřihlásí. A nové heslo si změníte i v tom ponechaném NTB. Zdravím!
P.S. Tedy, stejné přihlašovací heslo si zvolíte na Seznamu i v Outlooku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.