Jak na to

Od: Datum: 10.12.15 14:10 odpovědí: 5 změna: 10.12.15 16:21

Zdravím,mám 2 notebooky,na obouch mám stejný e-mail,ted chci jeden prodat,tak se ptám,bude mě chodit stejná pošta na oba 2,případně jak tem prodávající mail zrušit/nejsem v tomto vůbec zdatný,tak se profíkům za můj blbý dotaz omlouvám/


doplněno 10.12.15 17:07:

Ještě bych se chtěl zeptat,jestli by teoreticky bylo možné,že tomu,co noutbuk prodávám a znám jeho majlovou adresu,ale neznám heslo,bylo by tzv.napíchnout se na něho,na jeho majli,neříkám,že to chci udělat,stejně bych to nesvedl,ale zajímá mě to,jestli by to bylo možné.


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 10.12.15 15:25
avatar

V jakém programu čtete maily? Pokud v outlooku, tak Soubor - Nastavení účtů - Odebrat. Pokud v jiném programu, tak tam to bude podobné.

Před prodejem bych stejně doporučil dát nb někomu, kdo umí zformátovat disk a přeinstalovat systém. Přecejenom máte v počítači spoustu osobních informací, maily počínaje a fotkami z toho děsnýho mejdanu konče...

Ohodnoceno: 4x
 
Datum: 10.12.15 15:37

Zrušte si automatické přihlášení se na mail u prodávaného NB. Tak se nový majitel na vaši poštu nedostane. Nevím, jak konkrétně se to u vás dá zrušit, protože nevím u koho provozujete svoji adresu. Pokud jste na seznam.cz , stačí kliknout na šipku vedle vaší adresy a zrušit fajfku v okénku pamatovat si mně.

Ohodnoceno: 2x
 
Od: kaka2
Datum: 10.12.15 16:13

Ano,mám seznam.cz,noutbuk asus a jsem z toho hotovej,na liště nahoře jsem našel ty NÁSTROJE,ale co tam píše kolga výše nemám,kdybyjste se mi vice rozepsali,pro vás je to-samozrejmé-ale já jsem antitalent,děkuji

Datum: 10.12.15 16:21

Z e-mailu se odhlašte na www.seznam.cz vpravo nahoře kliknete na svůj mail a z nabídky vyberete odhlásit. Potom najedete na přihlašování a pokud máte údaje uložené tak je jen vyberte a před kliknutím na přihlásit odškrtněte "pamatovat si mě".

Pokud ntb prodáváte bylo by stejně dobré ho nějak pročistit a vymazat všechny programy atp. Což většinou vymaže i tyto přihlašovací údaje.

Ohodnoceno: 2x
 
Od: ben®
Datum: 10.12.15 16:21
avatar

Dobrý den, já bych ještě doporučil změnit si v nastavení schránky na Seznamu heslo.

Potom už se tam nikdo z prodaného NTB nepodívá, resp. nepřihlásí. A nové heslo si změníte i v tom ponechaném NTB. Zdravím!

P.S. Tedy, stejné přihlašovací heslo si zvolíte na Seznamu i v Outlooku.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.