Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat mp3 do CD přehrávače

Od: tom28 odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer, mám nějaké nahrávky z telefonu ve formátu mp3 a potřeboval bych je dostat na CD tak, aby je přečetl CD přehrávač. Zkoušel jsem to nerem 7 a vytvořením Audio CD na CD-RW ale v CD přehrávači se disk tváří jako prázdný (nic nepřečte) . Může to být tím, že to CD je RW? Nebo jak to mám udělat aby nahrávky CD přehrávač přečetl? Děkujii

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ten princip vytvoření Audio-CD je správný. Jenom si to vypálení ověřte v mechanice PC, jestli to přehraje. Pokud ano, tak CD player nečte CD-RW. Pokud ne, tak je špatně vypáleno. Zdravím!

doplněno 09.12.15 22:34:

No, dobrý vypalovací program si poradí sám. A to uzavírání se týkalo snad jen DVD.

scv®
hodnocení

0x

Pravděpodobně to bude tím RW. Většina CD přehrávačů (diskmeny, rádia, autorádia) CD-RW nepřečte. Postup jste ale jinak zvolil správný, Nero si při vytváření audio CD soubory převede a s jejich přehráním by problém být neměl. Zkuste normální CD a pro minimalizování chyb při zápisu vypalujte nižšími rychlostmi (tzn. 52x radši ne).

luha*
hodnocení

0x

Nero má v nastavení funkci *vytvořit imaginární disk*. Je možné že jsi toto nastavení nezrušil a program provádí vypalování jenom *jako* a ve skutečnosti se nic nevypaluje.

hodnocení

0x

Kup si za deset peněz jedno obyč CD a vysmahni to stejným způsobem, a hned budeš mít jasno.

hodnocení

0x

RW čte kdejaká plečka. Je potřeba zkontrolovat nastavení v příslušném vypalovacím programu. Taky to RWéčko zkuste nejdříve přemazat a zformátovat...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Dlouho už CD nepoužívám, ale přehrávače většinou vyžadovaly, aby CD bylo po vypálení uzavřeno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]