Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, mám nějaké nahrávky z telefonu ve formátu mp3 a potřeboval bych je dostat na CD tak, aby je přečetl CD přehrávač. Zkoušel jsem to nerem 7 a vytvořením Audio CD na CD-RW ale v CD přehrávači se disk tváří jako prázdný (nic nepřečte) . Může to být tím, že to CD je RW? Nebo jak to mám udělat aby nahrávky CD přehrávač přečetl? Děkujii
Dobrý den, ten princip vytvoření Audio-CD je správný. Jenom si to vypálení ověřte v mechanice PC, jestli to přehraje. Pokud ano, tak CD player nečte CD-RW. Pokud ne, tak je špatně vypáleno. Zdravím!
doplněno 09.12.15 22:34:No, dobrý vypalovací program si poradí sám. A to uzavírání se týkalo snad jen DVD.
Pravděpodobně to bude tím RW. Většina CD přehrávačů (diskmeny, rádia, autorádia) CD-RW nepřečte. Postup jste ale jinak zvolil správný, Nero si při vytváření audio CD soubory převede a s jejich přehráním by problém být neměl. Zkuste normální CD a pro minimalizování chyb při zápisu vypalujte nižšími rychlostmi (tzn. 52x radši ne).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.