Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dneska jsem stahovala jeden program, ale místo toho se mi stáhlo něco do chromu. Vždycky když spustím chrome, tak tam naběhne jiná stránka než je google a když něco napíšu do vyhledávače, tak se mi tam místo googlu objeví nějaký ruský vyhledávač. Už jsem se to několikrát zkoušela změnit v nastavení, ale vždycky když dám Spravovat vyhledávače a dám tam Google a Hotovo, tak se mi to vrátí zpátky na ten jinej vyhledávač. Už se asi hodinu pokouším něco s tím udělat, ale nic nepomáhá. Neví někdo, jak zrušit ten vyhledávač, který tam je?
Zdravím, jděte do Ovládací panely → Programy a funkce a seřaďte programy podle data instalace a odinstalujte ten program, který problém způsobuje. Měl by být hned za programem, který jste instalovala a určitě bude mít i podivný název, pokud si nejste jistá, tak mi sem nahrajte print screen z obrazovky
Viděl bych to dost podobně. Jinak příště při instalaci ČEHOKOLIV bedlivě čti všechna okna co se tam píše. Ono je velmi pravděpodobný, že při instalaci se to kromě jiného, jestli změnit vyhledávač prohlížeči na "ten a ten". Ale jelikož jsi jen klikala na další a další, tak sis to nainstalovala, ani nevíš jak.
Děkuju za odpověď, ale nejnovější instalovaný program je tam ještě z roku 2015 a já ten problém mám odedneška.
Zkuste spustit Google Chrom, jděte do nastavení a klikněte na Rozšíření a odeberte obrázkem popelnice problémový doplněk, nebo mi sem raději dejte print screen z doplňků a přidejte ještě další z nainstalovaných programů v ovládacích panelech. Pokud byste sama zvládla doplněk odstranit, tak jděte ještě do nastavení a v kolonce Spravovat vyhledávače odstraňte křížky všechny vyhledávače kromě Googlu, dále pak v kolonce Po spuštění v nastavení zvolte Otevřít stránku Nová karta
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.