Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlevnější arduino a komponenty

Od: ondrasekno20* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Chci se zeptat , kde nejlevněji koupit arduino a komponenty v českém e-shopu s dodáním do vánoc. Již jsem někde viděl český e-shop s arduinem za 200, ale zapomněl jsem jeho adresu :-D .

Dík za odpověď.

doplněno 08.12.15 14:38:

Nemusí to být přímo český e-shop, ale arduino musí přijít do Vánoc !

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

host*
hodnocení

1x

Zkuste obchod na arduino-shop.cz/... s docela dobrým výběrem, nebo se můžete podívat na Slovenský web firmy TME, napríklad na tme.eu/... , ponuku nájdete aj na svetelektro.com/...

a také si můžete ze stránky http://arduino.cz/ stáhnout zdarma docela dobře udělanou knihu "Průvodce světem Arduina" arduino.cz/...

Výbornou knihu "Ako naprogramovať Arduino bez predchádzajúcich znalostí"napsal, vydal a distribuuje Miro Božík /slovensky, velmi čtivě, srozumitelně/ www.mirobozik.sk/

Arduino je výborná hračka pro velké i menší kluky, kteří se nebojí dělat něco i hlavou.

radarbrdy*
08.12.15 17:00
hodnocení

0x

aukro.cz

hodnocení

0x

Nevím, jestli tam najdete tu vaši desku pod 200,-, protože jich existuje mnoho, ale zkusit můžete i easyduino.cz/.... Co je skladem, určitě do Vánoc přijde.

deuzt
hodnocení

0x
Já již dlouho nakupuji na aukru od prodejjce Pavel1122334455. Podle mne nejlepsi cena v CR. Jsou to teda klony, ale funguji stejne jako origo. Jen je treba stahnout ovladac, ktery vam google vyflusne po napsani hesla arduino clone driver na prvni nebo druhe strance. Podivejte se na to aukro: aukro.cz/... Ted tam nema to arduino uno bez patice, ale vzdy, kdyz jsem mu napsal, tak ho specualne pro mne vystavil... Stoji neco kolem 160 Kc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]